خلاصه:

کاربرد بتائین در صنایع شوینده کاربرد بتائین به عنوان یک ماده طبیعی است که به محصولات مراقبت از پوست و مو اضافه می شود تا به مرطوب سازی پوست کمک کند، از پوست که یک سد محافظ طبیعی برای بدن است، محافظت کند، استحکام و ابریشمی بودن موها را افزایش داده و بافت محصولات را بهبود بخشد.

کاربرد بتائین در صنایع شوینده

کاربرد بتائین در صنایع شوینده

کاربرد بتائین به عنوان یک ماده طبیعی است که به محصولات مراقبت از پوست و مو اضافه می شود تا به مرطوب سازی پوست کمک کند، از پوست که یک سد محافظ طبیعی برای بدن است، محافظت کند، استحکام و ابریشمی بودن موها را افزایش داده و بافت محصولات را بهبود بخشد.

بتائین چگونه تهیه می شود؟

بتائین یک ماده طبیعی است که اولین بار از چغندر قند گرفته شد. بتائین همچنین می تواند در غلظت های بالا در چندین منبع دیگر از جمله سبوس گندم، جوانه گندم، اسفناج، چغندر، میکروارگانیسم ها و بی مهرگان آبزی یافت شود. ساختار شیمیایی بتائین شبیه اسید آمینه گلیسین با سه گروه متیل اضافی است. بتائین به دلیل ساختار آن تری متیل گلیسین نیز نامیده می شود.

اهمیت کاربرد بتائین برای بدن

بتائین در چندین عملکرد بیولوژیکی ضروری در بدن نقش دارد. بتائین لازم برای این فرآیندها از طریق رژیم غذایی شما به دست می آید. با این حال، بتائین همچنین می تواند از ترکیب کولین و اسید آمینه گلیسین در بدن سنتز شود.
فرآیندهای بیولوژیکی که بتائین در آن دخیل است شامل عملکرد سالم کبد، سم زدایی و عملکرد طبیعی سلولی در سراسر بدن است. بتائین برای پردازش چربی های بدن ضروری است و یک محافظ اسمو در کبد، کلیه ها و مغز است و از سلول ها، پروتئین ها و آنزیم ها در برابر استرس اسمزی محافظت می کند.

فواید بتائین

فواید بتائین در مراقبت از پوست شامل آبرسانی و خاصیت ضد التهاب، ضد پیری و تسکین دهندگی پوست است. با توجه به اینکه بتائین به طور طبیعی در بدن وجود دارد، یک ماده غیر محرک و ایمن است که به بهبود وضعیت پوست کمک می کند.

کاربرد بتائین در مواد شوینده

یکی از ترکیبات بتائین کوکامیدوپروپیل بتائین است که در صنایع شوینده کاربردهای زیادی دارد. تفاوت اصلی این ماده با بتائین در نحوه تهیه آن است.  هم چنین چون به صورت مصنوعی تولید می شود، خواص و فوائد بتائین را ندارد. در عوض، خاصیت تمیزکنندگی دارد و بنابراین می تواند در مواد شوینده استفاده شود.
عملکرد اصلی کوکامیدوپروپیل بتائین به عنوان یک سورفاکتانت یا یک ماده پاک کننده است. بتائین طبیعی، که از فرآیند تولید قند از چغندر قند با کروماتوگرافی ملاس به دست می آید، به عنوان یک اسمولیت عمل می کند. این خاصیت اسمولیت بتائین است که به آن توانایی هیدراته کردن، تسکین و کاهش خطوط و چین و چروک های پوست را می دهد.

کاربردهای کوکامیدوپروپیل بتائین در صنایع شوینده

کوکامیدوپروپیل بتائین اغلب به عنوان یک عامل ضد استاتیک، نرم کننده مو و پوست و غلیظ کننده در هزاران محصول مراقبت شخصی مانند شامپو، نرم کننده، شستشوی بدن، صابون دست، رنگ مو و سایر محصولات استفاده می شود.
کوکامیدوپروپیل بتائین همچنین یک سورفاکتانت است که معمولاً در محصولات تمیز کننده خانگی، از جمله مواد شوینده، مایع ظرفشویی و پاک کننده های سطح یافت می شود. در صنایع شوینده از آن به عنوان یک سورفاکتانت استفاده می شود، زیرا کشش سطحی در آب را می شکند و از این طریق به تمیز شدن اجسام کمک می کند.

فواید کاربرد بتائین برای پوست چیست؟

بتائین علیرغم اینکه در محصوات شوینده و مراقبت از پوست کمتر استفاده می شود، دارای مزایای مختلفی است که می تواند برای پوست مفید واقع شود. این مزایا شامل آبرسانی، ضد پیری و تسکین دهندگی پوست است. بتائین به طور طبیعی تحریک کننده نیست و برای اکثر انواع پوست بی خطر است.

آبرسانی

بتائین به بهبود سطح هیدراتاسیون در پوست کمک می کند و ظاهری شاداب به پوست شما می بخشد. بتائین این کار را با واسطه سازی فرآیند اسمز انجام می دهد. اسمز فرایند تعادل آب در بدن است. اگر یک منطقه از پوست کم آب شود، اسمز باعث حرکت جریان آب به سمت آن منطقه می شود تا تعادل ایجاد شود.
بتائین به عنوان یک اسمولیت، ساختاری دارد که آن را قادر به جذب رطوبت و حفظ تعادل آب سلولی می کند. این عملکرد بتائین به ویژه برای سلول های پوستی که دچار کم آبی شده یا در معرض اشعه ماوراء بنفش قرار دارند بسیار مهم است. علاوه بر این، نشان داده شده است که توانایی بتائین برای افزایش آبرسانی به پوست، اثری ضد چروک نیز دارد.
هیدراتاسیون پوست یک بخش حیاتی از سلامت عمومی پوست است، زیرا هنگامی که پوست دچار کم آبی می شود. بیشتر مستعد آسیب و عفونت است.
قابلیت حفظ آب بتائین آن را به یک ترکیب ایده آل برای محصولات مراقبت از مو تبدیل می کند. یک مطالعه نشان داده است که افزایش احتباس آب در موهای تحت درمان با بتائین به طور متوسط ​​40 درصد می شود، در حالی که در موهای تحت درمان با گلیسرول این مقدار تنها 6 درصد است.
 علاوه بر این، نشان داده شده است که افزودن بتائین به نرم کننده های مو سهولت شانه زدن مو درحالت مرطوب/خشک را بهبود می بخشد. به طور کلی، افزودن بتائین به محصولات مراقبت از مو به موها آبرسانی بیشتری می بخشد، همچنین موها را براق و کشسان می کند.

ضد پیری

چند مطالعه به مزایای بالقوه کاربرد بتائین به عنوان یک ماده ضد پیری پرداخته اند. تصور می شود که این مزیت از توانایی آن در محافظت از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد ناشی می شود. عدم تعادل در سطح رادیکال های آزاد طی فرآیندی به نام استرس اکسیداتیو رخ می دهد و می تواند باعث آسیب به سلول ها شود. استرس اکسیداتیو در پاسخ به استرس های محیطی مانند آسیب اشعه ماوراء بنفش رخ می دهد و به عنوان بخشی از روند پیری در نظر گرفته می شود.

ضد سوزش

بتائین همچنین به عنوان یک ماده غیر تحریک کننده استفاده می شود و ممکن است به تسکین پوست حساس ملتهب کمک کند. بتائین کمتر از آب تحریک کننده است و به حفظ سد طبیعی پوست کمک می کند و از پوست در برابر از دست دادن آب، آلرژن ها و باکتری ها محافظت می کند. داشتن یک پوست سالم برای جلوگیری از تحریک و حساسیت مهم است.

بافت

بتائین همچنین به عنوان بهبود دهنده بافت محصولات آرایشی و مراقبت از پوست عمل می کند. بتائین با ایجاد یک حس ابریشمی در فرمولاسیون مراقبت از پوست بدون ایجاد چسبندگی به بهبود بافت محصولات کمک می کند.
بتائین همچنین می تواند غلظت این محصولات را تا 20 درصد افزایش دهد. هم چنین نشان داده شده است که افزودن بتائین به فرمولاسیون های حاوی سورفکتانت حجم فوم را افزایش داده و پتانسیل تحریک کنندگی سورفاکتانت ها یا عوامل پاک کننده را کاهش می دهد. این خاصیت کاربرد بتائین برای شامپوها و مواد شوینده ای که با پوست در تماس هستند، ایده آل است.

جمع بندی

بتائین و ترکیبات آن مانند کوکامیدوپروپیل بتائین در محصولات مراقبت پوست و مواد شوینده کاربردهای زیادی دارد. بتائین در تعدادی از محصولات بهداشت شخصی مانند شامپو، خمیر دندان، محلول های لنزهای تماسی، محصولات مراقبت از پوست مانند ژل حمام، پاک کننده ها، صابون های مایع و پاک کننده آرایش و همچنین محصولات بهداشت شخصی یافت می شود.
کوکامیدوپروپیل بتائین یک شوینده و سورفکتانت مصنوعی است که در محصولات مراقبت شخصی، لوازم آرایشی و محصولات شوینده برای کاهش استاتیک، حالت دادن به پوست و مو، افزایش عملکرد کف و تعدیل ویسکوزیته مایعات استفاده می شود.


سخت افزار قوی تر پلی استیشن 5
در جزئیات بیشتری که توسط شرکت سونی در مورد پلی استیشن جدید این شرکت منتشر شده است اعلام شده SSD مورد استفاده در این کنسول باعث شده یک مشکل اساسی که همیشه گیمرها با آن درگیر بودند یعنی سرعت بارگیری اطلاعات از بین خواهد رفت و این یعنی روبرو شدن با سریعترین کنسول بازی که تا حالا وجود داشته است.

برای طرفداران پلی استیشن سونی یا هر بازی دیگری، مواجه شدن با صفحه بارگزاری اطلاعات یکی از شوک های ناراحت کننده در زمان بازی است. اما در اطلاعاتی که از طرف سونی منتشر شده اعلام کرده اند که در بازی با پلی استیشن 5 دیگر انتظار برای بارگزاری اطلاعات و بالا آمدن اطلاعات کاملا بی معنی خواهد بود.

از مشخصات قابل ذکر دیگر در مورد پلی استیشن 5 باید به این اشاره کرد که PlayStation 5 دارای یک پردازنده Zen 2، یک پردازنده گرافیکی RDNA 2 و شانزده گیگابایت رم GDDR6 است. حافظه SSD این کنسول با 825 گیگابایت محل ذخیره هم قوی ترین حافظه در بین تمام کنسول های موجود در بازار است.
نظرات
5/5 0 0 0