اتیلن گلیکول مونواستارات

خلاصه

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.
استعلام قیمت

توضیحات

(گلیکول مونوستئارات یا گلیکول استئارات) با نام اختصاری MEG یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است.
این ماده ترکیبی از اسید استئاریک و اتیلن گلیکول است که به عنوان یک ماده سازنده در بسیاری از انواع محصولات مراقبت شخصی و مواد آرایشی از جمله شامپوها، نرم کننده های مو و لوسیون های پوستی استفاده می شود. اتیلن گلیکول با نام های تجاری زیر نیز شناخته می شود:
• اتان- ۱و۲- دی اُل
• مونواتیلن گلیکول (MEG)
•۱و۲- اتان دی اُل، گلیکول در حقیقت، این ترکیب که از واکنش اکسید اتیلن با آب تهیه شده کاربردهای فراوانی دارد و در تولید ضدیخ، پلاستیک، پلی استر الیاف، رزین و... به کار می رود.
البته باید توجه داشت که موادی مانند دی اتیلن گلیکول، تری اتیلن گلیکول و... جزو این دسته قرار نمی گیرند. اتیلن گلیکول مونو استئارات(EGMS) از استریک اسید و اتیلن گلیکول مشتق شده است و از سبزیجات به دست می آید. این ماده رنگی سفید وظاهری موم مانند دارد. در حالت های خاصی، اتیلن گلیکول مونو استئارت مایعی بیرنگ، بی بو و سمی است و مزه ای شیرین دارد.

مقاله۱:
دیتا شیت ایمنی ایمنی

فردی هنگام حمل یا کار با اتیلن گلیکول مونواستارات

محافظت از چشم و صورت: از عینک ایمنی با محافظ های جانبی (یا عینک محافظ) استفاده کنید. محافظت از پوست و بدن: از دستکش محافظ (دستکش غیر قابل نفوذ) و لباس محافظ استفاده کنید. حفاظت از مجاری تنفسی: در شرایط عادی، اگر محدودیت های قرار گرفتن در معرض این ماده رعایت شود، استفاده از تجهیزات حفاظتی مورد نیاز نیست. در صورت ادامه ناراحتی بیش از حد یا تحریک، ممکن است تهویه و تخلیه مورد نیاز باشد.

توصیه های ایمنی در صورت تماس با این ماده:
- در صورت تماس با چشم، بلافاصله چشم را با آب فراوان بشویید. حداقل به مدت ۱۵ دقیقه بلافاصله چشم ها را با آب فراوان بشویید و در صورت ادامه ناراحتی به دنبال مشاوره پزشکی باشید.
- پس از تماس با پوست، بلافاصله آن را با آب فراوان بشویید.
- از لباس های محافظتی مناسب، دستکش و محافظ چشم / صورت استفاده کنید.
- در صورت بلعیدن اتیلن گلیکول مونواستارات برای درمان به نزدیکترین مرکز پزشکی منتقل شوید.
- دهان را با آب فراوان بشویید. لباسهای آلوده را بردارید و قبل از استفاده مجدد خوب بشویید.

تدابیر ضروری در صورت نشت

کارکنان درگیر پاکسازی اتیلن گلیکول مونواستارات باید از لباس محافظ کامل استفاده کنند. تمامی اقلام غیرضروری را برای محدود کردن منابع قابل اشتعال از محل خارج کنید.
در صورت امکان، نشت را متوقف کنید و تهویه هوا را افزایش دهید.

بازار فروش و کاربرد الکیل بنزن سولفونیک
اتیلن گلیکول مونو استئارت از سورفکتانتهای غیر آلی دارای عوامل فعال کننده سطحی است که به جای یون های محلول آبی، برخلاف سورفکتانت های آنیونی که بار منفی دارند یا سورفکتانت های کاتیونی که در محلول های آبی بار مثبت دارند، بدون بار است. این سورفکتانت غیر یونی به عنوان مواد اولیه شوینده کاربرد بیشتری نسبت به سورفکتانت های یونی استخراج شده دارد، چرا که سورفکتانت های آنیونی در بسیاری از آب های سخت نامحلول بوده و سورفکتانت های کاتیونی به عنوان پاک کننده های ضعیفی در نظر گرفته می شوند.
استرهای چرب EG به عنوان یک عامل جانبی در شامپو، کرم پاکسازی، صابون های مایع و ژل حمام به کار می رود. همچنین از این ماده به عنوان امولسیون کننده در لوسیون ها و تهویه مطبوع استفاده می شود. با توجه به کاربرد عمده این محصول در موارد بی شماری در صنایع تولیدی، اتیلن گلیکول مونو استئارت بازار فروش بسیار خوبی چه در داخل کشور و چه در زمینه صادرات دارد، شرکت پدیدآورندگان جم با سابقه طولانی در امر فروش و واردات مواد اولیه شیمیایی مورد نیاز صنایع و تولیدی های کشور، کیفیت محصول را مطابق آنالیز ارائه شده تضمین نموده تا خرید اتیلن گلیکول مونواستارات برای صنایع تولیدی کشور با قیمت مناسب و کیفیت بالا امکان پذیر باشد.
برخی از کاربردهای اتیلن گلیکول مونو استئارت به شرح ذیل است:

تولید مواد شوینده
از اتیلن گلیکول مونو استئارت به طور عمده برای تولید مواد شوینده خانگی از جمله پودر لباسشویی، مایعات لباسشویی، مایعات ظرفشویی و سایر مواد تمیز کننده خانگی استفاده می شود.

برای تولید مواد آرایشی، بهداشتی
اتیلن گلیکول مونو استئارت یکی از پرمصرف ترین مواد شوینده مصنوعی است که ممکن است در محصولات مراقبت شخصی (صابون ها، شامپوها، خمیر دندان و غیره) به کار رود.
اتیلن گلیکول مونو استئارات غالبا در تولید محصولات حاوی سورفکتانت به کار می رود. بر اساس میزان استفاده از آن و بر مبنای سایر مواد تشکیل دهنده، این ترکیب قادر به تبدیل یک محصول شفاف به یک محصول سفید است. اتیلن گلیکول مونواستارات همچنین باعث تثبیت سیستم های سورفکتانت شده و تعیین کننده غلظت آن است. علاوه بر این EGMS به عنوان یک تغلیظ کننده و امولسیون کننده ثانویه در کرم، لوسیون و تهویه مطبوع به کار می رود.

ضدیخ
همچنین مونو اتیلن گلایکول به عنوان ضدیخ در وسایل نقلیه و به عنوان پیش ماده ایی برای تولید برخی پلیمرها استفاده می شود.

صنعت پلاستیک سازی
کاربرد اتیلن گلیکول مونواستارات در صنعت پلاستیک نیز قابل توجه است. از این ماده در تهیه رزین ها و فیبرهای پلیمری، در تولید الیاف پلی استر، بطری‌های نوشیدنی و فیلم‌های بسته‌بندی نیز استفاده می شود.

مشخصات

نام شیمیایی اتیلن گلیکول مونو استئارت
نام تجاری EGMS
شکل ظاهری پودر سفید
نقطه ذوب ۵۵ سانتی گراد
چگالی نسبی ۰.۹۴۹۵
نقطه جوش(°C) ۲۰۰ سانتی گراد

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.