ایزوتیازولین

خلاصه

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.
استعلام قیمت

توضیحات

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند. این ترکیب خود به تنهایی هیچ کاربردی ندارد، با این وجود از مشتقات آن به طور گسترده به عنوان قارچ کش و مواد ضد عفونی کننده استفاده می شود. ایزوتیازولین معمولا به رنگ سبز روشن است و مشتقات آن به طور گسترده درزمینه های بیولوژیکی به عنوان یک نگهدارنده ضد میکروبی یا آنتی باکتریال مصرف می شود. این ماده به راحتی در آب حل می شود و دارای سمیت بسیار پایینی است. ایزوتیازولین ها به طور معمول در مقیاس صنعتی با بسته شدن حلقه ای از مشتقات سولفانیل پروپانامید تهیه می شوند. اینها به نوبه خود از اسید اکریلیک که از طریق اسید مرکاپتوپروپیونیک به وجود می آید، تولید می شوند. این واکنش را ring-closure می نامند. در جریان این واکنش، حلقه میانی ایزوتیازولین هم اکسید شده و مواد بسیار ارزشمندی را به وجود می آورد.
 
مقالات
مقاله۱: آنالیز ایزوتیازولین و دیگر نگهدارنده ها به صورت ژل

ایزوتیازولین یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک و مربوط به ایزوتیازول است. ایزوتیازولین یک ماده نگهدارنده ضد میکروبی است که اغلب برای کنترل قارچ ها، باکتری ها و جلبک ها استفاده می شود. از آنجایی که محلولهای حاوی آب زمینه ایی برای تولید باکتری ها هستند، به راحتی می توان از ایزوتیازولین در چنین محلولهایی استفاده کرد. Methy۱chloro-isothiazolinone (MCI) متیل کلرو ایزوتیازولین همراه با متیلیزوتیازولین (MI) در لوازم آرایشی کاتون (CG) و MCI / MI موجود است و یک ماده تحریک کننده و حساس کننده است. مواد خام برای تهیه ایزوتیازولین ها و مواد اولیه شامل کلر متیل و اکریلات می شود. برخی از ترکیباتی که در خانواده ایزوتیازولین وجود دارد شامل:
متیل ایزو تیازولینون (MI)،
متیل کلرو ایزوتیازولین (MCI)،
بنزو ایزو تیازولین (BIT) و اکتیل ایزوتیارولین(OIT) می شوند.
مقاله ۲: دیتا شیت ایمنی
طبق دستورالعمل های تعیین شده برای ایمنی این محصول، استفاده از تولیدات ایزوتیازولین توسط تولیدکنندگانی که از آن به عنوان تسکین دهنده و ماده ای برای رفع چین و چروک استفاده می کنند، ضرری ندارد. با این حال، آلرژی پوستی یکی از مواردی است که در مورد ایزوتیازازولین گزارش شده است.
بر اساس گزارش های بدست آمده از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) متیل کلروایزوتیازولین از جمله مواد شیمیایی حساسیت زا است و در غلظت های بالا می تواند باعث بروز سوختگی حاصل از مواد شیمیایی و احساس سوزش در پوست و غشای آن گردد . در برخی موارد همچنین این ماده در تماس با پوست باعث ایجاد حساسیت شدید پوستی می شود که در سطح بیرونی پوست که با آن در تماس است باعث آسیب پوست و سوختگی می‌شود.
میزان آسیب و حساسیت و بستگی به غلظت محلول دارد. لذا در استفاده از موادی که حاوی ایزوتیازازولین هستند، احتیاط بیشتری کنید. این مواد نگهدارنده دارای وزن مولکولی کمی هستند و می توانند در پوست نفوذ کنند. از دیگر خطرات استفاده از ایزوتیازولین می‌توان به تاثیرات منفی و نامطلوبی همچون مسموم کردن و آلوده نمودن آب به هنگامی که در آن ریخته می‌شود اشاره کرد.

بازار فروش و کاربرد ایزوتیازولین
ایزوتیازولین ها ضد میکروبی هستند که برای کنترل باکتری ها، قارچ ها و جلبک ها در سیستم های آب خنک کننده، مخازن ذخیره سوخت، سیستم های تصفیه آب، آسیاب کاغذ و سیستم های استخراج روغن، حفظ چوب و مواد ضد آلودگی استفاده می شوند. در دنیای امروز محصولات متنوعی در بازار وجود دارد که از ایزوتیازولین و مشتقات آن را در تولید محصولات خود مثلا محصولاتی همچون ضدافتاب، ضدعفونی کننده های دست، شامپوها، لوازم ارایشی، لوسیون و غیره به کار می برند. یکی ازمهم ترین اهداف استفاده از ایزوتیازولین در این گونه محصولات مهار فعالیت میکروبی است که به طور بالقوه می تواند محصول را قبل از تاریخ انقضای آن خراب کند. بعضی از این گونه آلودگی های میکروبی می توانند باعث بروز مشکلات جدی برای سلامت مصرف کننده شود، طراحی محصولاتی که فعالیت میکروبی را مهار می کنند، یکی از بهترین روش های حفظ امنیت و سلامتی مصرف کنندگان میباشد. خرید ایزوتیازولین اغلب توسط کارخانه های تولید کننده محصولات مراقبت شخصی مانند شامپوها و سایر محصولات مراقبت از مو و همچنین فرمولاسیون های خاص رنگ انجام می گیرد که اغلب، از ترکیب MIT و CMIT معروف به Kathon CG) یا MIT و ( BIT استفاده می کنند. با توجه به اینکه این محصول بازار فروش بسیار خوبی چه در داخل کشور و چه در زمینه صادرات دارد، شرکت پدیدآورندگان جم سعی کرده با حفظ کیفیت و قیمت مناسب در تولید این محصول بسیار ارزشمند در عرصه تولیدات داخلی، موفق عمل کند.
برخی از کاربردهای ایزوتیازولین به شرح ذیل است:

به عنوان یک ماده نگهدارنده در صنایع فلزکاری وچسب سازی
Isocil (R) MW-۱۴ یک بیوساید با عملکرد بالا برای حفظ مایعات فلزی، مایعات هیدرولیکی، امولسیون های پلیمری، مواد رنگی است.
کاربردهای پیشنهادی:
کنسانتره نگهدارنده.

به عنوان ماده تصفیه آب صنعتی
Isocil (R) RW یک میکروبیوسید (آنتی باکتریال) صنعتی با کارایی بالا برای استفاده در دستگاه های خنک کننده آب با چرخش مجدد، کنترل کپک و قارچ، کارخانه های تولید کاغذ و سیستم های تمیزکننده هوا است. کاربردهای پیشنهادی: تصفیه آب صنعتی.

صنایع آرایشی و بهداشتی
با توجه به خواص شیمیایی ایزوتیازولین این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده مواد آرایشی در صنایع تولید مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.
به عنوان ماده ضدعفونی لوازم پزشکی یک مشتق ایزوتیازولین به عنوان ماده ضد میکروبی، برای مهار فعالیت PCAF آزمایش شد. در این آزمایش ماده کلرو ایزوتیازولین( Chloroisothiazolinones ) قوی ترین خاصیت مهار PCAF را نشان داد. لذا از این ماده همچنین برای ضدعفونی لوازم پزشکی استفاده می شود.

مشخصات

دسته بندی مواد شیمیایی ماده خطرناک
نام شیمیایی ایزوتیازولین
شکل ظاهری مایع
فرمول مولکولی C۳H۳NOS
جرم مولکولی گرم بر مول ۱۲۷/۱۲۱
رنگ سبز روشن
شماره ۲-۰۷-۱۰۰۳ CAS

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

ریتاردر

ریتاردر کاربرد جهت مصارف نساجی ترکیب ترکیبات آمونیوم چهارتایی مکانیسم اثر این محلـــول با توجــه به خــواص شیمیایی سطح فعــال کاتیــونی قادر اســت تا جهت اشغــال مناطـــق آنیونی با رنگزایی کاتیونی مورد مصــرف رقابت نمــاید و در مراحل بعدی و با افزایش دما، برخــی از پیوندهای کاتیونی ریتاردر با الیاف ، شکــسته شده و ضمن تامین مــکان های اتصال جدید بـرای ماده رنگزای کاتیونی ، باعث کنترل سرعت جذب و کاملتر شدن رنگــرزی الیـاف و در نتیجه یکنواختی رنگ می گردد. 

نام محصول 6000 PAJ