بنزالکونیوم کلراید

خلاصه

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید.
از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx.
این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است :
• بایوساید
• سورفکتانت کاتیونی
• و بعنوان یک عامل انتقال فاز
استعلام قیمت

توضیحات

اثر بنزالکونیوم کلراید مقاله ۱:

مقاله ۱:

سمیت بنزالکونیوم کلراید برای انسان میزان سمیت بنزالکونیوم کلراید برای انسان در تحقیقات مختلفی بررسی شده و گزارش چندان جدی به جز چند مورد ایجاد آلرژی پوستی ناشی از این ماده دیده نمی شود. براساس تحقیقات و مقالات مختلف، بنزالکونیوم کلرایدها توسط سازمان EPA، از لحاظ میزان سمیت برای مجراهای دهان و بینی در رده دو طبقه بندی می شوند. البته، مواد حاوی بنزالکونیوم کلراید برای چشم و پوست بسیار تحریک کننده هستند و در رده اول طبقه بندی می شوند. تحقیقات مختلفی استفاده از BKC ها را در مواد ضدعفونی کننده، پاک کننده ها و شوینده ها بی خطر می دانند. گزارشی از سال ۲۰۰۶ توسط EPA ارائه شد که در آن اثبات شده بنزالکونیوم کلراید برای انسان سرطان زا، جهش زا یا ژنوتوکسیک نیست. با توجه به افزودن آنها به محصولات داخل بینی و محصولات آرایشی، ۱۸ مطالعه نشان داده اند که استفاده از BAC با غلظت های مختلف از ۰.۰۰۰۴۵ تا ۰.۱ درصد هیچ نگرانی عمده ای در مورد ایمنی آن ایجاد نمی کند. البته استفاه از محلول های غلیظ آن برای انسان سمی هستند و مصرف حجم قابل توجهی از این ماده شیمیایی با غلظت بالا می تواند باعث خوردگی / تحریک پوست و مخاط یا حتی مرگ شوند. بنابراین، طبق استانداردهای تعیین شده، حداکثر غلظت بنزالکونیوم کلراید که باعث تحریک پوست دست نمی شود، در شوینده ها و پاک کننده ها ۰.۱٪ است که باید در کارخانه های تولید کننده مواد شوینده و پاک کننده در نظر گرفته شود. به طور خلاصه، هرچند اکثر مطالعات و آژانس های دولتی BKC را مواد بی خطری نمی دانند، اما نگرانی درباره ایمنی آنها بیشتر برای استفاده طولانی مدت صادق است. به همین علت غلظت این ماده شیمیایی باید در مواد نگهدارنده در داروهای مورد استفاده بیماران گلوکوم، که می توانند به طور مزمن در معرض BKC قرار گیرند و همچنین درمواد شوینده ای که به طور مدارم با پوست دست تماس دارد، در حد استاندارد نگهداشته شود.
مقاله ۲:
دیتا شیت ایمنی بنزالکونیوم کلراید ۵۰% طبق دستورالعمل های مشخص شده برای حفظ ایمنی هنگام استفاده از بنزالکونیوم کلراید باید به نکات زیر توجه کنید: • بنزالکونیوم کلراید را باید از گرما، جرقه، شعله و یا سطوح گرم دور نگه دارید. • از تجهیزات ضد انفجار استفاده کنید. • فقط از ابزارهایی که جرقه نمی زنند استفاده کنید. • بعد از دست زدن به آن دست خود را کاملاً بشویید. • هنگام استفاده از این محصول از خوردن، آشامیدن و سیگار کشیدن خودداری کنید. • از دستکش محافظ، لباس محافظ، محافظ چشم و محافظ از صورت استفاده کنید. • از رهاسازی آن در محیط خودداری کنید. • تا زمانی که همه اقدامات احتیاطی ایمنی خوانده و درک نشده است، کار با بنزالکونیوم کلراید را آغاز نکنید. در صورتی که بنزالکونیوم کلراید با غلظت بالا با پوست (مو) تماس پیدا کرد: • بلافاصله همه لباسهای آلوده را در بیاورید. پوست را با آب شستشو دهید. • قبل از استفاده مجدد لباس های آلوده را بشویید.

در صورت آتش سوزی:
آتش سوزی کوچک: از مواد شیمیایی خشک، CO۲ یا اسپری آب برای خاموش کردن استفاده کنید.
آتش بزرگ: از مواد شیمیایی خشک، CO۲، کف مقاوم در برابر الکل یا اسپری آب برای خاموش کردن استفاده کنید.


در صورت بلعیدن
• بلافاصله با یک متخصص پزشکی تماس بگیرید.
• دهان را شستشو دهید.


در صورت استنشاق
• فرد را به هوای تازه برسانید.
• بلافاصله با یک متخصص پزشکی تماس بگیرید.

نقل قول از منابع انگلیسی

یکی از دلایل معروف بودن گلیسیرین تاثیرات مثبتی است که بر روی مو دارد. اما این تاثیرات چیست؟ این ماده چجوری به بهبود کیفیت مو ها کمک می کند؟ در مطالعه ی منتشر شده در وبسایت Byrdie که تاثیر گلیسیرین بر روی مو ها را بررسی می کند به موارد زیر رسیده اند.

۱. تقویت هیدراتاسیون پوست سر: گلیسیرین می تواند با جذب آب از محیط اطراف به پوست سر موجب عدم خشکی و حفظ رطوبت پوست سر می شود.

۲. تنظیم غدد چربی پوست: گلیسیرین با حفظ و تنظیم رطوبت پوست سر به غدد چربی پوست کمک می کند که چربی های لازم را به موقع برای حفظ چربی مو ها ترشح کنند.

۳. از بین بردن میکروب ها: گلیسیرین با ویژگی ضد میکروبی که دارد، از مشکلاتی همچون خارش سر و شوره گرفتن سر جلوگیری می کند.

۴. مرطوب کردن مو: گلیسیرین علاوه بر حفظ رطوبت مو ها می تواند با چسبیدن به کراتین مو از تبخیر کراتین و خشک شدن مو ها جلوگیری کند.

۵. تقویت مو ها: گلیسیرین با حفظ رطوبت و آبرسانی به مو ها از مو در برابر شکستگی و آسیب های رایج دفاع می کند. گلیسیرین به طور کلی موجب تقویت مو و بهبود ظاهر مو می شود.

۶. از بین بردن مو خوره: گلیسیرین با جلوگیری از خشک شدن مو و حفظ رطوبت و کراتین مو، از وز شدن مو، شکستگی مو و مو خوره جلوگیری می کند.

شما می توانید در صفحه کاربرد های گلیسیرین در رابطه با کاربرد های این ماده اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

بنزالکونیوم کلراید موارد استفاده

در صورت تماس با چشم:
• برای مدت چند دقیقه با احتیاط چشم خود را با آب بشویید.
• اگر لنز دارید آنها را بردارید.

بازار فروش و کاربرد بنزالکونیوم کلراید
بازار فروش و کاربرد بنزالکونیوم کلراید خرید بنزالکونیوم کلراید در ایران از شرکت پدیدآورندگان جم با کیفیت بسیار بالا امکان پذیر است که معمولا با خلوص ۵۰ و ۸۰ درصد به فروش می رسد. هم چنین درکاربردهای صنعتی به شکل بشکه ای و در کاربردهای دیگر به صورت بطری یا گالن های ۴ لیتری نیز قابل خریداری است. انتظار می رود که فروش ضد عفونی کننده ها که شامل بنزالکونیوم کلراید نیز می شوند در بازار جهانی بیش از ۶ درصد نسبت به سال گذشته رشد کند و تا سال ۲۰۲۱ به بیش از ۸ میلیارد دلار برسد.

اطلاعات بیشتر برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقالات زیر را درخصوص بنزالکونیوم کلراید مطالعه کنید:
دیتا شیت ایمنی بنزآلکونیوم کلراید ۸۰%
اطلاعات بنزالکونیوم کلراید ۵۰ %
اطلاعات بنزالکونیوم کلراید ۸۰ %

بنزالکونیوم کلراید بیشترین فروش را در صنایع زیر دارد:
• شوینده خانگی
• پاک کننده صنعتی و ضدعفونی کننده


کاربردهای بنزالکونیوم کلراید​

از مهمترین کاربردهای بنزالکونیوم کلراید نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• پاک کننده سطوح سخت
• تمیز کننده سطوح آشپزخانه
• نرم کننده های لباس
• تمیزکننده سطوح داخلی و خارجی (دیوارها، کف، توالت و غیره)، ابزارها و وسایل نقلیه کشاورزی، رطوبت ساز و مخازن ذخیره آب
• پاک کننده تمامی سطوح از جمله استخرهای مسکونی و تجاری، خطوط و سیستم های آب، محصولات کاغذی و نگهداری چوب
• ضد عفونی کننده در محیط های مسکونی، صنعتی، کشاورزی و درمانی استفاده می شود.
• محصولات آرایشی و بهداشتی مانند شامپو، نرم کننده و لوسیون بدن
• محلول های چشم پزشکی و داروهایی که از طریق مجرای بینی استفاده می شوند.

مشخصات

دسته بندی سورفکتانت ها
نقطه جوش 80% ۸۲ سانتی گراد
نقطه ابری شدن 80% 8 سانتی گراد
دانسیته در ۰.۹۴ ºC ۲۵، g/ml
نقطه ۳۲ بنزالکونیوم کلراید ۸۰% flash، ºC
نقطه انجماد 80% 1 سانتی گراد
چگالی در ۰.۹۴ ºC ۲۵
ویسکوزیته در ۱۰۰۰ ºC ۲۵، cps

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

ریتاردر

ریتاردر کاربرد جهت مصارف نساجی ترکیب ترکیبات آمونیوم چهارتایی مکانیسم اثر این محلـــول با توجــه به خــواص شیمیایی سطح فعــال کاتیــونی قادر اســت تا جهت اشغــال مناطـــق آنیونی با رنگزایی کاتیونی مورد مصــرف رقابت نمــاید و در مراحل بعدی و با افزایش دما، برخــی از پیوندهای کاتیونی ریتاردر با الیاف ، شکــسته شده و ضمن تامین مــکان های اتصال جدید بـرای ماده رنگزای کاتیونی ، باعث کنترل سرعت جذب و کاملتر شدن رنگــرزی الیـاف و در نتیجه یکنواختی رنگ می گردد. 

نام محصول 6000 PAJ