دی متیل آمینوپروپیل آمین

خلاصه


دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.
استعلام قیمت

توضیحات

دی متیل آمینوپروپیل آمین با نام اختصاری(DMAPA) یک ماده آمینی است که متشکل از یک گروه آمین نوع یک و یک گروه آمین نوع سه با خصوصیات متفاوت است که همین ویژگی باعث به وجود آمدن کاربردهای متفاوتی برای این ترکیب شده است. شکل ظاهری دی متیل آمینوپروپیل آمین مایعی بی رنگ و شفاف است که در آب و دیگرحلال های ارگانیک قابل حل می باشد.
برخی نام های تجاری این محصول عبارتند از:
• DMAPA،
•۳- (دی متیل آمینو) پروپیلامین)،
• دی متیل آمینوپروپیلامین،
• N,N-۳-dimethyl-۱,۳-propanediamine  
• Amino-۳-dimethylaminopropane 
• ۳-Aminopropyldimethylamine
• N,N-Dimethyl-۱,۳-diaminopropane
• N-,N-Dimethylaminopropylamine
از لحاظ تجاری این ماده ترکیبی به این صورت تولید می شود که ماده دی متیل آمینوپروپیل نیتریل در نتیجه واکنش بین دی متیل آمین و آکریلونیتریل بدست می آید و سپس در مرحله بعدی از طریق هیدروژنیزاسیون این ماده، دی متیل آمینوپروپیل آمین یا DMAPA تولید می شود. 
DMAPA به راحتی به دی متیل آمینوپروپیل-۳- کلرید خردل، یک عامل الکیل کننده قوی تبدیل می شود. در واقع، دی متیل آمینوپروپیلامین (DMAPA) یک دی امین است که در تهیه برخی از سورفاکتانت ها مانند کوکامیدوپروپیل بتائین که ماده ای به کار رفته در بسیاری از محصولات بهداشتی از جمله صابون ها، شامپوها و مواد آرایشی است، استفاده می شود. مشتقات DMAPA چشم را نمی سوزاند و کف مناسبی ایجاد می کند، این ویژگی ها، استفاده از این ترکیب را در شامپوها مناسب می کند. 

مقالات
مقاله۱: اطلاعات DMAPA

دی متیل آمینوپروپیلامین (DMAPA)، مایعی بی رنگ است که هیچگونه ماده معلقی در آن وجود ندارد و به راحتی در آب ,الکل، استرها و کتون ها حل می شود. از DMAPA می توان هم به طور مستقیم و هم به عنوان واسطه در تولید محصولات زیر استفاده کرد:
• سورفکتانت ها
• مواد شیمایی تصفیه آب
• رزین های تبادی یون
• کاتالیست های پلی یورتان
• اپوکسی رزین ها
• مواد ضد خوردگی
• افزودنی گازولین و لوبریکانت
• نرم کننده پارچه
• مواد مورد نیاز در کشاوری
• مواد دارویی
دی متیل آمینوپروپیلامین (DMAPA) را می توان به صورت بشکه ای، در درام های استیل ۱۶۵ کیلوگرمی یا ظروف IBC ۸۲۰ کیلوگرمی ذخیره سازی کرد. بهتر است این ماده را در ظروف پلاستیکی، استینلس استیل و استیل کربنی نگه داری کنید. DMAPA در معرض هوا به طور همزمان مشتعل یا منفجر نمی شود با این وجود احتمال اشتعال و ایجاد خوردگی توسط آن در شرایط خاص وجود دارد.

مقاله ۲: دیتا شیت ایمنی
طبق دستورالعمل های تعیین شده برای ایمنی این محصول مصرف زیاد این اسید می تواند خطراتی برای سلامتی داشته باشد. دی متیل آمینوپروپیلامین در حالت رقیق نشده یک ماده تحریک کننده پوست و چشم شناخته شده است و تصور بر این است که وجود آن به عنوان ناخالصی در کوکامیدوپروپیل بتائین می تواند چشم یا پوست را تحریک کند. برای حمل و جابجایی این ماده بهتر است از تجهیزات مراقبت شخصی استفاده شود و از دور ریختن آن در محیط زیست نیز خودداری شود. ظروف حاوی DMAPA باید از هر گونه منبع جرقه و آتش دور نگه داشته شود و برای دفع آن نیز باید قوانین و مقررات الزامی در هر کشور رعایت شود.
ظروف حاوی این ماده باید در مکانی خشک و خنک نگهداری شوند و تهویه مناسبی نیز در محیط وجود داشته باشد.

بازار فروش و کاربرد دی متیل آمینوپروپیل امین
دی متیل آمینوپروپیل امین، واسطه ای است که در تولید مواد شیمیایی کشاورزی، سورفکتانت های آمفوتریک، مواد ضد استاتیک، واسطه های رنگی، مواد رزین اپوکسی و هم چنین به عنوان ماده واسطه نرم کننده های پارچه استفاده می شود. DMAPA کاربرد بسیار متنوعی در صنایع مختلف دارد و با توجه به اینکه شرکت پدیدآورندگان جم به عنوان واردکننده عمده، DMAPA را با قیمت مناسبی و کیفیت بسیار بالا عرضه می کند، توانسته به فروش خوبی در بازار داخلی برسد.
برخی از کاربردهای DMAPA به شرح ذیل است:

به عنوان مکمل بنزین
افزودن DMAPA به بنزین بدون سرب باعث بهتر شدن فعالیت باکتریایی آن می گردد.

به عنوان ماده تمیز کننده کاربراتور
در نتیجه واکنش دی متیل آمینوپروپیل آمین با پلی ایزوبوتینیل کلراید و دی بروموپروپیونیتریل ماده تمیز کننده کاربراتور ماشین تشکیل میشود، این ماده باعث مهار رسوب موتور و در نتیجه کاهش انتشار گازهای هیدروکربنی خارج شده از اگزوز نیز می شود.

به عنوان ماده ضد خوردگی در بنزین هواپیما
همچنین از دی متیل آمینوپروپیل آمین DMAPA برای تولید مهار کننده های خوردگی (فسفات های آمین) لازم برای سوخت هواپیما در زمینه حمل و نقل هوایی استفاده می شود.

تنظیم کننده PH در محصولات آرایشی بهداشتی
در صنایع آرایشی بهداشتی نیز این ماده به عنوان یک ماده آمین آلیفاتیک برای تنظیم pH محصولات آرایشی به کار می رود.

به عنوان ماده نرم کننده در سایر مواد شیمیایی
از دیگر کاربردهای دی متیل آمینوپروپیل آمین، تولید یک ماده نرم کننده مواد شیمیایی از جمله قارچ کش ها در زمینه کشاورزی، و ماده ضد الکتریسیته و نرم کننده های پارچه و سایر موارد می باشد.

برای تولید برخی سورفاکتانت ها مثل کوکامیدوپروپیل بتائین
دی متیل آمینوپروپیل آمین، در تولید برخی سورفاکتانت ها مثل کوکامیدوپروپیل بتائین که در صابون ها، شامپوها و لوازم آرایشی وجود دارد موثر است. بتائین الکتریسیته را کاهش می¬دهد و همچنین احساس سوزش چشم را کاهش میدهد.

مشخصات

نام شیمیایی دی متیل آمینوپروپیل آمین
شکل ظاهری مایع بی رنگ و شفاف
نقطه ذوب
چگالی ۰.۸۱۸۱g/cc
فرمول مولکولی C۵H۱۴N۲
دمای ذوب ۵۰.۰ سانتی گراد
دمای جوش ۱۳۵ سانتی گراد
نقطه اشتعال ۳۲.۰ سانتی گراد
دمای احتراق ۲۱۵سانتی گراد

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

ریتاردر

ریتاردر کاربرد جهت مصارف نساجی ترکیب ترکیبات آمونیوم چهارتایی مکانیسم اثر این محلـــول با توجــه به خــواص شیمیایی سطح فعــال کاتیــونی قادر اســت تا جهت اشغــال مناطـــق آنیونی با رنگزایی کاتیونی مورد مصــرف رقابت نمــاید و در مراحل بعدی و با افزایش دما، برخــی از پیوندهای کاتیونی ریتاردر با الیاف ، شکــسته شده و ضمن تامین مــکان های اتصال جدید بـرای ماده رنگزای کاتیونی ، باعث کنترل سرعت جذب و کاملتر شدن رنگــرزی الیـاف و در نتیجه یکنواختی رنگ می گردد. 

نام محصول 6000 PAJ