روغن نارگیل

خلاصه

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود.
روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.
استعلام قیمت

توضیحات

تاثیر روغن نارگیل بر سلامتی انسان

وجود اینکه بسیاری از سازمانهای بهداشتی از جمله سازمان غذا و داروی ایالات متحده و سازمان بهداشت جهانی به دلیل داشتن مقدار زیادی چربی اشباع شده، مصرف روغن نارگیل را توصیه نمی کنند، اما تحقیقات مختلف نشان داده است که کاهش مصرف روغن نارگیل هیچ ارتباطی با کاهش حملات قلبی ندارد. روغن نارگیل خواص مختلفی دارد و مطالعات در کوچی نشان داد که از نظر آماری اختلاف معنی داری در میزان کلسترول، HDL یا LDL در جمعیت مصرف کننده روغن نارگیل در مقایسه با جمعیت مصرف کننده روغن آفتابگردان وجود ندارد.

بازار فروش و کاربرد روغن نارگیل
پیش بینی می شود طی ۵ سال آینده بازار جهانی روغن نارگیل تقریبا ۴.۵ درصد رشد کند و از ۳۷۶۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۹ به ۴۹۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۲۴ برسد. با توجه به اینکه این محصول بازار فروش بسیار خوبی چه در داخل کشور و چه در زمینه صادرات دارد، شرکت پدیدآورندگان جم سعی کرده با حفظ کیفیت و قیمت مناسب در تولید این محصول بسیار ارزشمند در عرصه تولیدات داخلی، نقش موثری در تامین نیازهای داخلی کشور داشته باشد.

برخی از کاربردهای روغن نارگیل به شرح ذیل است:
به عنوان یک ماده غذایی
صرف روغن نارگیل خوراکی در پخت و پز، سابقه طولانی در آسیا، به ویژه در مناطق گرمسیری که این گیاه به وفور یافت می شود.خواص روغن نارگیل سبب شده تا از این روغن به عنوان چاشنی در غذاهای شیرین یا برای سرخ کردن استفاده کرد. روغن نارگیل با افزایش عطر و طعم و چربی اشباع شده کالری قابل توجهی به غذای سبک می افزاید، که احتمالاً عاملی است که باعث افزایش مصرف آن در بیشتر غذاهای میان وعده ای با کالری بالا شده است.
البته بسیاری از محققین معتقدند که مصرف بیش از حد این روغن ممکن است موجب به هم خوردن تعادل انرژی و افزایش وزن شود. سایر کاربردهای آشپزی روغن نارگیل شامل جایگزین شدن با چربی های جامد تولید شده از طریق هیدروژناسیون در پخت مواد غذایی و انواع شیرینی است. روغن نارگیل هیدروژنه یا نیمه هیدروژنه اغلب در سرخ کردن غذاهای میان وعده استفاده می شود.

برای استفاده در صنعت​
روغن نارگیل برای استفاده به عنوان ماده اولیه بیودیزل به عنوان سوخت موتور دیزل آزمایش شده است. به این ترتیب، می توان از آن برای ژنراتورهای برق و در موتورهای دیزلی استفاده کرد کرد. از آنجا که روغن نارگیل مستقیم دارای دمای ژل بالا (۲۲-۲۵ درجه سانتی گراد)، گرانروی زیاد و حداقل دمای محفظه احتراق، ۵۰۰ درجه سانتیگراد (۹۳۲ درجه فارنهایت) (برای جلوگیری از پلیمریزاسیون سوخت) است، روغن نارگیل به طور معمول برای تولید ساخت بیودیزل استفاده می شود.
روغن نارگیل برای تولید روغن موتور و به عنوان روغن ترانسفورماتور نیز مورد آزمایش قرار گرفته است. روغن نارگیل (و مشتقات آن، مانند اسید چرب نارگیل) به عنوان مواد اولیه در ساخت مواد فعال کننده سطح مانند کوکامیدوپروپیل بتائین، کوکامید MEA و کوکامید DEA استفاده می شود. اسیدهای حاصل از روغن نارگیل را می توان به عنوان نیز علف کش استفاده کرد.

برای تولید صابون​
روغن نارگیل یک عنصر اساسی مهم برای تولید صابون است و سبب تولید کف مناسبی میشود و چون آب بیشتری نسبت به صابون ساخته شده با روغن های دیگر در خود نگه می دارد، بازده تولید کننده را افزایش می دهد. حلالیت آن در آب سخت و نمک بیشتر از سایر صابون ها است که باعث می شود راحت تر کف کند.

به عنوان ماده تقویت کننده مو
روغن نارگیل برای مو و ابروی خانم ها و همچنین ریش آقایان کاربرد گستره ای دارد چون با تامین پروتئین مورد نیاز بدن باعث کاهش ریزش مو می شود.
لذا اکثر تولید کنندگان مواد آرایشی بهداشتی برای تولید لوازم آرایشی به خرید روغن نارگیل نیاز دارند.

 

علت محبوبیت روغن نارگیل

یکی از دلایل محبوبیت روغن نارگیل، فواید روغن نارگیل برای پوست و مو است. به همین علت در بیشتر خانه ها می توان این روغن را پیدا کرد و تقریبا تمام اعضای خانواده آن را برای سلامت موهایشان استفاده می کنند. روغن نارگیل در سراسر جهان علاوه بر داشتن ارزش غذایی و فواید زیبایی به عنوان یک روغن ماساژ عالی و مرطوب کننده ی پوست نیز مطرح است.

فواید روغن نارگیل برای پوست و مو
حتما از فواید روغن نارگیل برای پوست صورت و مو چیز هایی شنیده اید امروزه بیشتر افراد ترجیح می دهند به جای استفاده از محصولات شیمیایی، از روغن های طبیعی استفاده کنند.
روغن نارگیل یکی از محبوب ترین روغن های طبیعی است که روی پوست و مو تاثیر فوق العاده ای دارد. روغن نارگیل از جمله روغن هایی است که درجه اشباع بالایی دارد این روغن از نارگیل های نارس و یا مغز نارگیل خشک شده استخراج می شود و در دمای اتاق جامد است. در ادامه موارد بیشتری از خواص این روغن را بیان کرده ایم.


ضد آفتاب و برای درمان آفتاب سوختگی
این روغن هم زمان می تواند هم یک التیام دهنده آفتاب سوختگی باشد و هم یک ضد آفتاب خوب. روغن نارگیل دارای SPF پایین حدود ۴ است اما از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند.
این روغن را به نقاطی که دچار آفتاب سوختگی شده است بمالید این روغن با تسکین پوست ملتهب، کاهش قرمزی و آب رسانی به پوست آن را درمان می کند.می توانید این روغن را روزانه استفاده کنید و برای اثر بخشی  طولانی تر آن روغن نارگیل را با زینک اسید استفاده کنید.


روغن نارگیل مرطوب کننده طبیعی پوست
روغن نارگیل برای لک صورت و مرطوب کردن آن  گزینه مناسبی است. این روغن سریع جذب پوست می شود و برخلاف بقیه روغن ها باعث چرب دیده شدن پوست نمی شود. از خاصیت مرطوب کنندگی این روغن نه تنها برای پوست صورت بلکه برای باقی قسمت های بدن به خصوص دست ها هم می توان استفاده کرد.
پوست دست بیشتر افراد در اثر استفاده از صابون های و شستن ظرف ها خشک می شود پس برای مرطوب کردن دست ها می توانید به آن ها روغن نارگیل بمالید، به گونه ای که تمام سطح پوستتان را چرب کنید و سپس دستکش دستتان کنید و بگذارید همین طور در دستتان بماند. بهتر است که این کار را در شب و موقع خواب انجام دهید. هم چنین می توانید بعد از حمام کردن به جای استفاده از کرم های شیمیایی مقداری روغن نارگیل روی پوست خود بمالید.


ضد آفتاب و برای درمان آفتاب سوختگی
این روغن هم زمان می تواند هم یک التیام دهنده آفتاب سوختگی باشد و هم یک ضد آفتاب خوب. روغن نارگیل دارای SPF پایین حدود ۴ است اما از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند. این روغن را به نقاطی که دچار آفتاب سوختگی شده است بمالید این روغن با تسکین پوست ملتهب، کاهش قرمزی و آب رسانی به پوست آن را درمان می کند.می توانید این روغن را روزانه استفاده کنید و برای اثر بخشی بیشتر و طولانی تر آن روغن نارگیل را با زینک اسید استفاده کنید.
 

انواع فواید روغن نارگیل

فواید روغن نارگیل برای ترک پا خشکی لب و شوره سر
در هر فصلی ممکن است بی ها خشک شوند و ترک بخورند و شما برای درمان آن از بالم های لب استفاده کنید ولی موادی که در بعضی از این بالم ها استفاده شده ناسالم و گاهی سمی هستند پس بهتر است که از یک روش طبیعی به جای بالم لب استفاده کنید بهترین مواد برای درمان خشکی لب روغن نارگیل است که می توانید با آن یک بالم لب خانگی درست کنید. برای درمان شوره سر و مرطوب کردن پوست سر می توان از روغن نارگیل استفاده کرد.
مالش این روغن به کف سر برای علاوه بر درمان شوره باعث رشد موها و کاهش ابتلای پوست کف سر به انواع بیماری های پوستی می شود. بیشتر افراد دچار خشکی پاشنه پا و ترک خوردگی هستند. برای درمان این ترک خوردگی و خشکی پاشنه پا می توانید از روغن نارگیل استفاده کنید کمی از روغن را به پاشنه پا زده و خوب آن را بمالید تا به خوبی این روغن به پوست نفوذ کند.


به عنوان کرم شب
برای اینکه در طول شب پوست شما مرطوب بماند و بتواند خودش را بازسازی کند، قبل از خواب مقداری روغن نارگیل را به پوست خود و به خصوص دور چشم ها بمالید. این روغن می تواند برای درمان سیاهی دور چشم هم موثر باشد، به این شکل که دور چشم را با این روغن مرطوب کنید و بگذارید تا صبح بماند. چند قطره از این روغن را با مرطوب کننده مخلوط کنید و به عنوان کرم شب استفاده کنید.

برخورداری از اثرات ضد باکتریائی


همانطور که در وبسایت  healthline اشاره گردیده است، هنگامی از روغن نارگلی استفاده میکنید بدن شما اسید لوریک را هضم می کند و ماده ای به نام مونولارین تشکیل می دهد. اسید لوریک و مونولارین می توانند عوامل بیماری زای مضر مانند باکتری ها ، ویروس ها و قارچ ها را از بین ببرند.

فواید روغن نارگیل برای پوست و رفع چین و چروک


روغن نارگیل به عنوان یک عصاره ضد چروک معرفی شده است ترکیبات این روغن طبیعی است و با ایجاد فعل و انفعالات بر روی پوست، مانند گلیسرین به کاهش یا جلوگیری از چین و چروک کمک می کند. عصاره طبیعی نارگیل منبع بسیار غنی آنتی اکسیدان های مفید و فعال برای پوست است که پوست را توانمند کرده و از پوست در برابر عوامل آسیب زا محافظت می کند مهم ترین وظیفه این آنتی اکسیدان ها مراقبت از پوست در برابر رادیکال های آزاد مضر است که موجب پیری پوست، ایجاد چین و چروک، لک، و خطوط ریز و درشت روی پوست صورت می شود پس روغن نارگیل با مقابله کردن در برابر این رادیکال های آزاد می تواند مانع ایجاد چروک هایی روی صورت شما شود.
روغن نارگیل حاوی مقادیر بسیار زیاد پروتئین فیبری به نام کلاژن است کلاژن مسئولیت منسجم کردن و سرحال نگه داشتن سلول های پوست را به عهده دارد پوستی که بتواند کلاژن مورد نیاز خود را تامین کند می تواند جوان و از استحکام کافی برخوزدار باشد و روغن نارگیل می تواند این کلاژن را برای پوست تامین کند در نتیجه روغن نارگیل می تواند پوست شما را سرحال و جوان نگه دارد و از ایجاد چین و چروک جلوگیری کند.

 

فواید روغن نارگیل برای پوست و سفید شدن پوست

استفاده از روغن نارگیل با آب لیمو استفاده از روغن نارگیل برای دور چشم با ترکیب آبلیمو بسیار موثر است و سبب رفع تیرگی آن میگردد . چون آب لیمو خود خاصیت سفید کنندگی دارد و اگر با روغن نارگیل مخلوط شود، خاصیتش چندین برابر خواهد شد. به این صورت که یک قاشق غذا خوری آب لیموی تازه را با دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل ارگانیک ترکیب کنید و بعد از تمیز کردن پوست، یک تکه پنبه بردارید روی مخلوط بگذارید و روی پوست بمالید. اجازه بدهید این پماد، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پوست بماند و سپس آن را با آب ولرم بشویید. این ترکیب را به طور منظم دو بار در هفته استفاده کنید تا پوست روشن شود.

استفاده از روغن نارگیل با لیمو و عسل عسل به عنوان یک اسکراب طبیعی عمل می کند و پوست را نرم می کند و حتی از عسل طبیعی بدون افزودنی استفاده کنید. یک قاشق غذا خوری روغن نارگیل را با دو قاشق چایخوری عسل و نصف قاشق لیموی تازه مخلوط کنید.
ترکیب را روی نقاط تیره پوست استفاده کرده و بگذارید ۱۲تا ۱۵ دقیقه بماند تا به خورد پوست برود. ماسک را با آب سرد بشویید پوست را خشک کنید و دو هفته این روش را تکرار کنید تا نقاط تیره سفید شوند.

چه کسانی نباید از روغن نارگیل استفاده کنند؟
با وجود این که فواید روغن نارگیل برای پوست و مو ثابت شده است اما استفاده موضعی از روغن نارگیل برای همه افراد مناسب نیست. مثلا کسانی که پوست چرب دارند باید از مصرف این روغن بپرهیزند به این علت که این روغن وارد منافذ پوست می شود و باعث می شود جوش های سر سیاه ایجاد شوند.
اگرپوست حساسی دارید قبل از استفاده از این روغن حتما مقداری از روغن را روی قسمت کوچکی از پوست خود امتحان کنید تا مطمئن شوید که این روغن باعث التهاب پوست شما نمی شود و منافذ پوستتان را نمی بندد. اگر پوست حساس و چربی دارید و نمی توانید از فواید روغن نارگیل برای پوست و مو بهره مند شوید می توانید این روغن را وارد رژیم غذایی خود کنید و از این طریق از مزایای آن بهره مند شوید.


روغن نارگیل چه فایده ای برای مو دارد؟

رطوبت مو را حفظ می کند
از بین رفتن رطوبت مو و خشکی مو یکی از مشکلات رایج در بین بیشتر افراد است این اتفاق به دلیل استفاده زیاد از اتو مو دکلره و سشوار وبیش از حد شامپو زدن است باید سعی کنید که رطوبت موهایتان را به اندازه مناسب نگه دارید و با استفاده از روغن نارگیل به دلیل پایداری اش در برابر تبخیر یکی از بهترین مواد طبیعی برای حفظ رطوبت مو به حساب می آید.


در درمان ریزش مو موثر است
گاهی اوقات با استفاده از انواع مختلف شامپو های ضد ریزش نیز راهی برای درمان ریزش موها پیدا نمی کنید اما روغن نارگیل با جذب به فولیکول و ساقه مو از ریزش آن جلوگیری می کند میتوانید روغن نارگیل را با آب مخلوط کنید و مرتب سرتان را با آن ماساژ دهید و یا ماسک مو با روغن نارگیل درست کنید.


به افزایش نرمی ولطافت مو کمک میکند
روغن نارگیل سرشار از ویتامین، پروتین، و مواد معدنی است که استفاده از آن موجب درخشش، نرمی و لطافت مو می شود می توانید هرچند شب یک بار از این روغن به موهایتان بزنید و صبح روز بعد آن را شستشو دهید تا شاهد نرمی و لطافت بی نظیر موهای خود باشید.


کلام آخر
فواید روغن نارگیل برای پوست و مو بسیار زیاد است به گونه ای که از ریزش مو و شوره سر جلوگیری کرده و به نرمی ولطافت مو ها کمک می کند. از فواید روغن نارگیل برای پوست نیز جلوگیری از چین چروک و بیماری های پوستی مانند اگزما و.... است. البته کسانی که پوست های حساس و چرب دارند نباید از این روغن استفاده کنند به این علت که باعث بسته شدن منافذ پوست و ایجاد جوش های سر سیاه می شود.
شما میتوانید برای خرید این محصول و دریافت مشاوره رایگان با متخصصان ما در پدید آورندگان جم  از طریق لینک زیر تماس حاصل فرمائید.

مشخصات

نام شیمیایی اسید روغن نارگیل دی اتانولامین
فرمول مولکولی C۱۵H۲۷FO۴
دمای ذوب ۲۴-۲۲ سانتی گراد
نوع اسید اشباع شده
جرم مولکولی g/mol: ۲۹۰
انرژی ۸۹۰ kcal
نقطه دود، سانتی گراد ۱۷۷
شاخص انکسار ۱.۴۳۴

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

ریتاردر

ریتاردر کاربرد جهت مصارف نساجی ترکیب ترکیبات آمونیوم چهارتایی مکانیسم اثر این محلـــول با توجــه به خــواص شیمیایی سطح فعــال کاتیــونی قادر اســت تا جهت اشغــال مناطـــق آنیونی با رنگزایی کاتیونی مورد مصــرف رقابت نمــاید و در مراحل بعدی و با افزایش دما، برخــی از پیوندهای کاتیونی ریتاردر با الیاف ، شکــسته شده و ضمن تامین مــکان های اتصال جدید بـرای ماده رنگزای کاتیونی ، باعث کنترل سرعت جذب و کاملتر شدن رنگــرزی الیـاف و در نتیجه یکنواختی رنگ می گردد. 

نام محصول 6000 PAJ