سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

خلاصه

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.
استعلام قیمت

توضیحات

تولید و عرضه سویا فتی اسید دی اتانول آمید        

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود. یکی از کاربردهای آن به عنوان عامل فعال سطحی به کار رفته در صنایع تولیدی شیمیایی است. مجموعه پدید آورندگان جم تولید کننده و عرضه کننده انواع مواد شیمیایی از جمله این ماده می باشد. اگر قصد خرید سویا فتی اسید دی اتانول را دارید با ما همراه باشید تا این ماده را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دهیم.
دی اتانول آمیدها از جمله موادی هستند که غالبا در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می روند تا به عنوان ماده کف ساز یا به عنوان یک ماده امولسیون کننده عمل کنند. به عبارت دیگر، از نظر شیمیایی، دی اتانول آمیدها، از جمله مواد شیمیایی هستند که از اسیدهای دی اتانول آمین و کربوکسیلیک که به طور معمول از اسیدهای چرب هستند، تشکیل می شوند.
مثالها یی از آن عبارتند از:

• کوکامید دی اتانول آمین
• لورامید دی اتانول آمین
• اولئامید دی اتانول آمین


سویا فتی اسید دی اتانول آمید، تقویت کننده کف و ویسکوزیته حتی در غلظت های کم الکترولیت می باشد. همچنین، این ترکیب دارای ویژگی نرم کنندگی نیز هست. یکی از خواص منحصر به فرد دی اتانول آمید داشتن ویسکوزیته بیشتر نسبت به محصول مشابه بر پایه کوکونات است . شما می توانید برای خرید سویا فتی اسید دی اتانول آمید به فروشگاه ما مراجعه نمایید و یا با تماس با کارشناسان ما سفارش خود را ثبت کنید.

کاربرد های سویا فتی اسید دی اتانول آمید
برخی از کاربردهای سویا فتی اسید دی اتانول آمید به شرح ذیل است:
تولید مواد شوینده
از سویا فتی اسید دی اتانول آمید به طور عمده برای تولید مواد شوینده خانگی از جمله مایع دستشویی، شامپو، مایع ظرفشویی و شوینده های مایع استفاده می شود. ماده سویا فتی اسید دی اتانول آمید بعنوان مواد اولیه شوینده ها مورد استفاده قرار می گیرد. در مقاله ای در وبلاگ وبسایت پدید آورندگان ما بطور مفصل به مبحث تولید مواد اولیه شوینده ها پرداخته ایم. 
 
تولید مواد آرایشی بهداشتی

این آمید بدست آمده از سویا دارای خواص فوم و خواص کف ساز مشابه صابون است. لذا این ماده، برای ایجاد ویسکوزیته و ویژگی امولسیون ایده آل برای پاک کننده های بدن و صورت، صابون مایع و ژل حمام به کار می رود. مخلوط اتانول آمید سدیم اسید به طور معمول به عنوان تقویت کننده فوم و عامل افزایش دهنده ویسکوزیته استفاده می شود.
عنصر اصلی این ماده به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده برای بدن در نظر گرفته می شود. این ماده همچنین حاوی ۸۲% ماده فعال سویا دی اتانول آمید می باشد و یکی از پرمصرف ترین مواد شوینده مصنوعی است که ممکن است در محصولات مراقبت شخصی (صابون ها، شامپوها، خمیر دندان و غیره) به کار رود.
این ماده بعنوان مواد اولیه در تولید لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. در مقاله مواد اولیه آرایشی به بررسی این موضوع پرداخته ایم.
 
دیتا شیت ایمنی​

خطرات این ماده برای انسان چیست؟

بخارات ناشی از سویا فتی اسید دی اتانول آمید می تواند موجب سوزش چشم و پوست و تنگی نفس شود و در صورت تماس با پوست، سوختگی ایجاد کند. مشکلات سلامتی به وجود امده در رابطه با این ماده : مهمترین علائم و اثرات حاد و تأثیری عمومی: انتظار نمی رود در شرایط پیش بینی شده استفاده عادی خطر قابل توجهی ایجاد کند.
- استنشاق: انتظار نمی رود سویا فتی اسید دی اتانول آمید در شرایط پیش بینی شده با مصرف طبیعی خطر استنشاق قابل توجهی ایجاد کند.
- تماس با پوست: ممکن است باعث تحریک پوست شود.
- تماس چشمی: ممکن است باعث تحریک چشم شود.
- بلع: ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش شود.
- علائم مزمن: در شرایط عادی مصرف انتظار نمی رود. در صورت بروز هر گونه علایم، مراقبت فوری پزشکی و درمان خاص مورد نیاز، اگر احساس ناراحتی دارید، مشاوره پزشکی بگیرید.

اقدامات مبارزه با اتش
در صورت آتش سوزی ناشی از سویا فتی اسید دی اتانول آمید، مواد خاموش کننده مناسب شامل پودر شیمیایی خشک، کف مقاوم در برابر الکل، دی اکسید کربن (CO۲) را به کار ببرید. به عنوان ابزار اطفا حریق، از آب استفاده نکنید. از وسایل خاموش کننده حاوی آب نیز استفاده نکنید.
خطرات ویژه ناشی از ماده یا مخلوط
خطر آتش سوزی: قابل اشتعال محسوب نمی شود اما ممکن است در دماهای بالا بسوزد.
خطر انفجار: محصول جزو مواد انفجاری نیست.
واکنش پذیری: واکنش های خطرناک در شرایط عادی رخ نخواهد داد.     
               

خطرات ویژه ناشی از ماده یا مخلوط

خطر آتش سوزی: قابل اشتعال محسوب نمی شود اما ممکن است در دماهای بالا بسوزد.

خطر انفجار: محصول جزو مواد انفجاری نیست.

واکنش پذیری: واکنش های خطرناک در شرایط عادی رخ نخواهد داد.
روش ها و موادی برای مهار و تمیز کردن
برای آلودگی: برای جلوگیری از جاری شدن و ورود به فاضلاب یا نهرها، از هر گونه نشت در ظرف حاوی آن جلوگیری کنید و برای جمع کردن آن از روی زمین، از مواد جاذب استفاده کنید.

روش های پاکسازی: بلافاصله نشت ها را پاکسازی کرده و پسماندها را دفع کنید. مواد جذب شده و یا ظروف دارای نشت با مواد بی اثر را در ظرف مناسب قرار دهید.

بازار فروش سویا فتی اسید دی اتانول آمید

فروش سویا فتی اسید دی اتانول آمید

شکل ظاهری سویا فتی اسید دی اتانول آمید مایع چرب ویسکوز زرد رنگ و شفاف می باشد. این ماده، یک سورفکتانت غیر آنیونی بوده و در تمام مایعات شوینده و پاک کننده از قبیل ظرفشوئی، دستشوئی، شامپوهای موی سر، شامپو بدن و …. محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. از جمله ویژگی های اصلی این ماده می توان به موارد زیر اشاره کرد:
 

• ایجاد ویسکوزیته
• خاصیت کف کنندگی
• پایداری کف
• امولسیفایری
• نرم کننده
• تثبیت کننده امولسیون
• دارای قدرت پاک کنندگی

سویا فتی اسید دی اتانول آمید به دلیل داشتن حالت چربی خاصیت نرم کنندگی، مرطوب کنندگی، حالت پذیری، و ممانعت از ایجاد سوزش و محافظت از پوست بدن با سورفکتانت های متفاوت سازگار بوده و در فرمولاسیون تولید محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می رود. با توجه به کاربرد عمده این محصول در موارد بی شماری در صنایع تولیدی، سویا فتی اسید دی اتانول آمید، بازار فروش بسیار خوبی چه در داخل کشور و چه در زمینه صادرات دارد. شرکت پدیدآورندگان جم با سابقه طولانی در امر تولید مواد اولیه شیمیایی مورد نیاز صنایع شوینده و آرایشی و بهداشتی کشور، خرید سویا فتی اسید دی اتانول آمید تولید این شرکت را با کیفیت بالا و قیمت مناسب امکان پذیر کرده است.

مشخصات

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

ریتاردر

ریتاردر کاربرد جهت مصارف نساجی ترکیب ترکیبات آمونیوم چهارتایی مکانیسم اثر این محلـــول با توجــه به خــواص شیمیایی سطح فعــال کاتیــونی قادر اســت تا جهت اشغــال مناطـــق آنیونی با رنگزایی کاتیونی مورد مصــرف رقابت نمــاید و در مراحل بعدی و با افزایش دما، برخــی از پیوندهای کاتیونی ریتاردر با الیاف ، شکــسته شده و ضمن تامین مــکان های اتصال جدید بـرای ماده رنگزای کاتیونی ، باعث کنترل سرعت جذب و کاملتر شدن رنگــرزی الیـاف و در نتیجه یکنواختی رنگ می گردد. 

نام محصول 6000 PAJ