کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

خلاصه

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟

ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

استعلام قیمت

توضیحات

مشخصات کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

 

برای ذخیره سازی و حمل کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید بهتر است احتیاط های معمول را در نظر داشته باشید. استفاده از دستکش و عینک های ایمنی هنگام حمل و نقل ظروف محتوای این ماده شیمیایی توصیه می‌شود. استفاده از ظروف در بسته که در دمای پایین تر از ۴۹ درجه سانتیگراد نگهداری می شوند بهترین گزینه برای ذخیره سازی این سورفکتانت هستند.
مانند تمام آمید ها ممکن است در اثر حرارت دهی بیش از حد فتی اسید دی اتانول آمید، استرامید تشکیل شود. برای معکوس کردن واکنش می‌توان ماده را در دمای اتاق به مدت یک هفته قرار داد. در صورتی که فرمولاسیون محصول به حالت اولیه برنگردد، خواص تقویت کف سازی و تغلیظ کنندگی آن کاهش پیدا میکند. برای ذخیره سازی حجم بالای محصول باید از مخازن ساخته شده از فولاد ضد زنگ یا فایبرگلاس استفاده کرد. همچنین تمام خطوط انتقال و پمپ هایی که این محصول باید از آن عبور کنند باید از جنس استنلس استیل ۳۱۶ بوده و دمای بین ۲۹ تا ۴۱ درجه سانتی‌گراد داشته باشند.
 

کاربردهای کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کاربرد کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید معمولا در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی است و از این ماده در فرمولاسیون شامپوها، رنگ موها، محصولات حمام و لوسیون ها استفاده می شود. Cocamide DEA یا کوکونات دی اتانول آمید ماده مشابه Lauramide DEA ، Linoleamide DEA و Oleamide DEA است که همگی از اسیدهای چرب مواد مختلف به دست می آیند. این مواد مایعات چسبناک با ویسکوزیته بالا یا جامدات مومی و از مشتقات اسیدهای چرب دی اتانول آمین (DEA) هستند.
 

چرا کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی کاربرد دارد؟

کوکونات دی اتانول آمید یا کوکامید DEA قدرت کف کردن محصولات آرایشی و بهداشتی را افزایش می دهد و یا باعث تثبیت کف می شود. آنها همچنین برای غلیظ شدن بخش مایع محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده می شوند.
از بررسی ترکیب ۲۳۵۴ عامل شستشو و تمیز کننده ثبت شده در پایگاه داده ثبت محصولات دانمارکی در سال ۱۹۹۲ مشخص شد که محصولاتی مانند محصولات شست و شوی خودرو، مواد شوینده برای شستن منسوجات، مایعات ظرفشویی، پولیش سطوح، پاک کننده های عمومی، شامپوها، مواد تمیز کننده قوی و محصولات پاک کننده پوست حاوی کوکونات دی اتانول آمید هستند.
 

سایر خواص کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکامید DEA (دی اتانولد آمین) و MEA (مونو اتانول آمین) به طور گسترده ای برای غلیظ شدن فاز مایع مواد آرایشی، مخلوط نگه داشتن مواد، جلوگیری از جدا شدن اجزای مختلف محصولات و تقویت خواص کف استفاده می شود. این مواد ممکن است به صورت گیاهی از روغن نارگیل تهیه شوند یا به صورت مصنوعی ساخته شوند. لازم به ذکر است که اسیدهای چرب دی اتانول آمیدها، از جمله میعانات دی اتانول آمین روغن نارگیل، به طور گسترده ای در محصولات آرایشی استفاده می شود. در سال ۱۹۸۵ گزارش شده است که میعانات اتانول آمین روغن نارگیل در نزدیک به ۶۰۰ فرمول آرایشی روغن حمام، شامپو، نرم کننده، رژ لب و رنگ مو وجود دارد. غلظت دی اتانول آمید در این محصولات بین ۱ تا ۲۵٪ است. کاربردهای غیر آرایشی و بهداشتی کوکونات دی اتانول آمید شامل استفاده به عنوان سورفاکتانت در صابون، مواد شوینده سبک و شوینده های ظرفشویی و به عنوان ماده ای برای کرک زدایی از دانه پنبه است.
میعانات دی اتانول آمین روغن نارگیل هم چنین به عنوان یک مهار کننده خوردگی در محلول های فلزکاری و پرداخت بر پایه آب استفاده می شود. همچنین به طور گسترده به عنوان ماده ضد الکتریسیته ساکن در پلاستیک استفاده می شود، به عنوان مثال در فیلم پلی اتیلن برای بسته بندی مواد غذایی و پلی وینیل کلرید سخت کاربرد دارد. این ماده در ترکیب با نمک های فلزی نیز به عنوان ضد الکتریسیته برای پلی استایرن و در ترکیبات پلی استایرن لاستیکی مقاوم در برابر ضربه مورد استفاده قرار گرفته است.

تجزیه بیولوژیکی کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

آلکانول آمیدها (Alkanolamides) در سال ۱۹۳۷ کشف شدند و کاربرد آنها در تولید محصولات مختلف به تدریج کشف شد. در سال ۱۹۵۰ استفاده از آنها به عنوان دترجنت، شامپو و محصولات پاک کننده شروع شد و به علت خواص و ویژگی های منحصر به فردی که داشتند، استفاده از آنها به تدریج گسترش یافت. تحقیقات آکادمیک نشان می‌دهند که آلکانول آمیدهای اتوکسیله و غیره اتوکسیله به طور کامل زیست تخریب پذیر هستند. بنابراین می‌توان کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را نیز جزو مواد شیمیایی تجزیه پذیر بیولوژیکی به شمار آورد. تجزیه اولیه ۱۰۰ درصد این محصول طی ۳ ساعت تا سه روز در محیط زیست انجام می‌گیرد و تجزیه کامل آن طی ۱۵ روز به حدود ۹۳ درصد می رسد

مضرات کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید در محصولات آرایشی

کوکامید DEA و کوکامید MEA از نظر ایمنی کاملاً ارزیابی شده اند و استفاده از آن تا غلظت ۱۰ درصد در محصولات آرایشی مجاز است و خطری ندارد. افراد در اثر تماس پوست با ترکیبات آرایشی روغن حمام، شامپو، نرم کننده، رژ لب، رنگ مو، مواد صابونی، مواد شوینده سبک و شوینده های ظرفشویی در معرض کوکونات دی اتانول آمید قرار می گیرند که اگر غلظت آن زیاد نباشد مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

اما کوکامید DEA می تواند با سایر ترکیبات واکنش داده و مواد مضر شناخته شده ای به نام نیتروزامین ایجاد کند.
طبق گزارش بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی و بهداشتی (CIR)،"برای جلوگیری از تشکیل نیتروزامین های احتمالاً مضر، این مواد نباید در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی که حاوی مواد نیتروز کننده هستند استفاده شود."هیئت کارشناس CIR نتیجه گرفته است که "کوکامید DEA در محصولات 

شستشو ایمن و در غلظت های کمتر از ۱۰٪ در محصولاتی که برای مدت طولانی روی پوست می مانند ایمن است." توافق قانونی بین برخی تولیدکنندگان شامپوها، لوسیون ها و سایر تولیدکنندگان محصولات مراقبت شخصی برای حذف کوکامید DEA از محصولاتشان منعقد شده است.
با این حال، استفاده از این ماده شیمیایی ممنوع نشده است و بیش از ۱۰۰ شرکت دیگر هنوز هم از این ماده در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند.

 

آیا کاربرد کوکونات دی اتانول آمید در محصولات آرایشی و بهداشتی خطرناک است؟

آژانس بین المللی تحقیقات درمورد سرطان (IARC) کوکامید DEA (میعانات دی اتانولامین روغن نارگیل) را بعنوان ماده سرطان زای گروه ۲B IARC ذکر کرده است. محققان IARC در گزارشی نوشتند: "شواهد کافی در حیوانات آزمایشگاهی برای سرطان زایی میعانات دی اتانول آمین روغن نارگیل وجود دارد." نتایج مطالعات مختلف IARC با هم متفاوت هستند و هنوز مطالعاتی روی انسان ها انجام نشده است. در میان نتایج مطالعات روی موش ها، عوارضی شامل افزایش آدنوم سلولهای کبدی، کارسینوم سلولهای کبدی یا هپاتوبلاستوما، آدنوم توبولار کلیه و یا سرطان مشاهده شده است، اما به عنوان مثال در موش های صحرایی چنین عوارضی دیده نمی شود.
با توجه به نظرات متفاوت درباره ایمنی استفاده از کوکونات دی اتانول آمید، تاکنون ۲۶ شرکت تولیدکننده مواد آرایشی و بهداشتی توافق کردند که از این ماده شیمیایی در محصولات خود استفاده نکنند. در سال ۲۰۱۲، کالیفرنیا کوکامید DEA را به عنوان ماده ای سرطانزا شناسایی کرد و تولیدکنندگان را ملزم کرد که یا هشدارهایی را بر روی برچسب های محصولات قرار دهند یا آن را از محصولات خود حذف کنند.

بازار فروش و کاربرد کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

بازار فروش و کاربرد کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید فروش ویژه ای در بشکه های ۲۰۰ کیلوگرمی دارد. با توجه به اینکه مصرف سالانه این اسید چرب در ایران به بیش از ۳۰۰۰ تن رسیده، شرکت پدید آورندگان جمع سعی کرده با افزایش تولید و حفظ کیفیت، قیمت کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را ثابت نگه دارد. کیفیت کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید تولید شده توسط شرکت پدید آورندگان جم برای استفاده در صنایع تولید مواد شوینده و نساجی کاملا مناسب است و در حال حاضر کاربردهای زیادی در تولید انواع شامپو، مایع ظرفشویی، پاک کننده ها و تمیز کننده سطوح دارد.
 

از خواص کاربردی این ماده می توان به خصوصیات زیر اشاره کرد

•خاصیت تمیز کنندگی که موجب پاک کردن سطوح با سرعت و کیفیت بسیار بالا می شود.
• ویسکوزیته بالا که از لحاظ اقتصادی برای فروش محصولات مزیت بزرگی به شمار می‌رود.
• خاصیت تقویت کنندگی ایجاد کف و کنترل آن به منظور جلوگیری از کف سازی بیش از حد که برای تولید انواع شوینده ها ایده آل است.
• قابلیت کنترل رطوبت و پاک کردن انواع چربی و روغن از روی سطوح که این محصول را به یک شوینده فوق العاده تبدیل کرده است.
•نرم کنندگی و حالت دهندگی به موها که در شامپوها با استفاده از آن تقویت می‌شود.
 

از مهم ترین کاربرد این ماده می توان موارد زیر را نام برد

• انواع شوینده های خانگی و صنعتی
• کارواش
• پاک کننده های غلیظ سطوح
• پاک کننده های آماده به استفاده
• تمیز کننده سطوح آشپزخانه
• فرایند مرطوب کنندگی پارچه در نساجی
• تمیز کننده های دست بدون آب                       


 

مشخصات

دسته بندی مواد شیمیایی سورفکتانت ها
نام محصول کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
نقطه ابری شدن(°C) 0
نقطه جوش(°C) 100
دانسیته در دمای ۲۵ °C یک
نقطه انجماد 5-
نقطه ریزش 2-
نقطه اشتعال(°C) 94
حالت مایع
چگالی در دمای ۲۵°C یک
ویسکوزیته(CPS) 1240

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.