گلیسیرین

خلاصه

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.
استعلام قیمت

توضیحات

انواع گلیسیرین
گلیسیرین در دو نوع خوراکی و صنعتی تولید می‌شود. گلیسیرین خوراکی که معمولاً به روغن گلیسیرین مشهور شده خواص فوق‌العاده‌ای در از بین بردن آفت دهان و ضدعفونی کردن محیط دهان دارد. به همین علت است که برای ساخت دهانشویه ها نیز از این ماده استفاده می شود. از دیگر خواص مهم گلیسیرین برای بدن میتوان به از بین بردن چین و چروک های پوست، درمان اگزما و بیماری های پوستی و درمان یبوست اشاره کرد. روغن گلیسیرین فقط جنبه خوراکی ندارد بلکه می‌توان با مالیدن آن روی ناخن ها، موها و یا پوست دست به نرمی و لطافت و همچنین تقویت آنها کمک کرد. گلیسیرین صنعتی نیز کاربردهای مختلفی در صنایع نساجی، رنگرزی، شیمی و پلیمر و تولید مواد شوینده و بهداشتی دارد.
گلیسیرین صنعتی
گلیسیرین ماده‌ای غیرفرار و یک محصول چند کاربردی است که به عنوان یک ماده بی بو و بی رنگ با طعم شیرین شناخته می شود. گلیسیرین در دمای محیط، مایعی شفاف است که به هر نسبتی می‌توان آن را با آب حل کرد. از گلیسیرین می توان در ساخت محصولات آرایشی، بهداشتی و دارویی استفاده کرد. از دیگر کاربردهای گلیسیرین می‌توان به استفاده در تولید کفپوش ها، کاغذ، جوهر، لوبریکانت، پارچه، پلیمرهای یورتان و غیره اشاره کرد این نوع گلیسیرین که در تولید انواع محصولات کاربرد دارد گلیسیرین صنعتی نام دارد. گیلسیرین یک ماده مشتق شده است که در محصولات نیتروگلیسیرین nitroglycerine ، پروپیلن گلیکول propylene glycol و اکرولین acrolein این یافت می شود .
گیلسیرین یک ماده مشتق شده است که در محصولات نیتروگلیسیرین nitroglycerine ، پروپیلن گلیکول propylene glycol و اکرولین acrolein این یافت می شود . از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از:
• گلیسرول (Glycerol)
• پروپان تری ال
گلیسیرین گیاهی
گلیسیرین (گلیسرول) یک ترکیب الکلی قندی است که به عنوان ماده اولیه در تولید مواد غذایی، صابون، انواع دارو و لوسیون های مرطوب کننده پوست استفاده می شود. این ترکیب چند منظوره در سال ۱۷۷۹ توسط شیمیدان و داروساز آلمانی سوئدی بنام «ویلهلم شیله» کشف شد. نام این ماده شیمیایی از کلمه یونانی glykys، "شیرین" گرفته شده است.
از نظر فیزیکی، گلیسیرین مایعی محلول در آب، بی رنگ، بی بو، شفاف و چسبناک است که دارای نقطه جوش زیاد می باشد. از نظر شیمیایی، گلیسیرین یک الکل سه ظرفیتی است که می تواند واکنش ایجاد کرده و در عین حال در اکثر شرایط پایدار باشد.
به دلیل این خصوصیات غیرمعمول، سازگاری خوب آن با بسیاری از مواد دیگر و سهولت پردازش، از گلیسیرین در بسیاری از موارد استفاده می شود. در سال ۱۸۵۴، کارآفرین و شیمیدان انگلیسی، «جورج فرگوسن ویلسون» فرآیندی را برای سنتز گلیسیرین در مقیاس صنعتی ایجاد کرد. امروزه گلیسیرین به طور کلی پس از استخراج در حالت خام با تقطیر تصفیه می شود. گلیسیرینی که بصورت گیاهی به دست می آید و برای پوست و مو مورد استفاده قرار میگیرد گلیسیرین گیاهی نام دارد.

بازار فروش و کاربرد گلیسیرین
به عنوان مهمترین خصوصیات گلیسیرین که موجب شده در صنایع مختلف پرکاربرد باشد می توان چند مورد زیر را نام برد: خاصیت رطوبت دهی و نرم کنندگی گلیسیرین موجب شده که این ماده شیمیایی بر پایه الکل جز اصلی و ثابت محصولات آرایشی و بهداشتی شود. گلیسیرین را می‌توان به عنوان یک مرطوب کننده پوست به طور مستقیم مورد استفاده قرار داد چون هیچ گونه تحریک و حساسیتی روی پوست ایجاد نمی کند.
علاوه بر این، ظاهر پوست را شفاف و سالم نشان می‌دهد. طعم شیرین گلیسیرین این ماده شیمیایی را به یک افزودنی مناسب برای نوشیدنی ها، انواع کیک و شیرینی و میوه های فراوری شده در صنایع غذایی تبدیل کرده است. همچنین از خاصیت حجم دهندگی و روان کنندگی آن می‌توان در محصولات لبنی و کنسروی استفاده کرد.
گلیسیرین خام می تواند نقطه انجماد مواد را کاهش داده و در عوض ویسکوزیته آن را افزایش دهد. به همین علت از آن برای بهبود خواص استرها استفاده می شود. همچنین کاربرد گلیسیرین موجب شده که به عنوان ضد یخ ماشین نیز مورد استفاده قرار گیرد.
گلیسیرین یا گلیسرول؟
هر دو نامگذاری صحیح است. از نظر شیمیایی مطابق با نامگذاری UIPAC، پروپان-۱،۲،۳-تریول نامیده می شود. اما رایج ترین نام آن گلیسیرین است که البته نام گلیسرول نیز به طور مکرر استفاده می شود. بدلیل وجود الکل، پسوند "-ol" دارد (پسوند "-in" مخفف آلکین ها یا آمین ها است). گلیسیرین یک الکل قندی و ساده ترین الکل سه ظرفیتی است که اصطلاحاً تریول نامیده می شود. بسته به کاربرد یا استاندارد برچسب گذاری، اصطلاحات دیگری نیز برای گلیسیرین بکار می رود. فرمول مولکولی صحیح آن C۳H۸O۳ است. شماره CAS آن ۵-۸۱-۵۶ بوده و در صنایع غذایی اروپا نام آن E ۴۲۲ می باشد.
کاربردهای عمومی گلیسیرین
گلیسیرین اغلب به طیف گسترده ای از محصولات مراقبت از پوست اضافه می شود، زیرا رطوبت را به خود جذب می کند و ظاهر خشک پوست را بهبود می بخشد. همچنین برای مبارزه با چین و چروک، لکه های تیره و روشن پوست مفید است. اما گلیسیرین کاربردهای زیادی دارد. گلیسیرین علاوه بر کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی، در طیف وسیعی از محصولات تولیدی در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از کاربردهای رایج آن عبارتند از:
۱- صنایع چسب
۲- آب نبات های ضدسرفه
۳- مایع ضد عفونی کننده
۴- محصولات غذایی (مانند شیرین کننده ها، غذاهای فرآوری شده، غذاهای بسته بندی شده، غذاهای منجمد)
۵- محصولات دارویی (مانند شیاف، داروهای ضد سرفه، برخی از انواع داروهای بیهوشی و سایر داروها)
۶- خمیر دندان (مانع از خشک شدن آن در تیوپ می شود)
۷- صابون ها
۸- شمع ها
۹- خوشبو کننده ها
۱۰- آرایش بانوان
امروزه یکی از متداول ترین موارد مصرف گلیسیرین، نقش آن در مرطوب کننده های صورت، بدن و سایر محصولات مراقبت از پوست است. گلیسیرین ممکن است برای افرادی که بیماری پوستی مانند اگزما و پسوریازیس دارند، مفید باشد.

از دیگر کاربرد های گلیسیرین می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- ملین هایپیراسموتیک (کشیدن آب به روده برای درمان یبوست)
۲- ماده اولیه برای تولید انواع داروها
۳- ماده ای برای کمک به مخلوط موثر روغن و مواد پایه
۴- عامل شیرین کننده
۵- عامل ضخیم کننده
۶- نگهدارنده

یکی از دلایل معروف بودن گلیسیرین تاثیرات مثبتی است که بر روی مو دارد. اما این تاثیرات چیست؟ این ماده چجوری به بهبود کیفیت مو ها کمک می کند؟ در مطالعه ی منتشر شده در وبسایت Byrdie که تاثیر گلیسیرین بر روی مو ها را بررسی می کند به موارد زیر رسیده اند.

۱. تقویت هیدراتاسیون پوست سر: 
گلیسیرین می تواند با جذب آب از محیط اطراف به پوست سر موجب عدم خشکی و حفظ رطوبت پوست سر می شود.

۲. تنظیم غدد چربی پوست:
گلیسیرین با حفظ و تنظیم رطوبت پوست سر به غدد چربی پوست کمک می کند که چربی های لازم را به موقع برای حفظ چربی مو ها ترشح کنند.

۳. از بین بردن میکروب ها: 
گلیسیرین با ویژگی ضد میکروبی که دارد، از مشکلاتی همچون خارش سر و شوره گرفتن سر جلوگیری می کند.

۴. مرطوب کردن مو:
گلیسیرین علاوه بر حفظ رطوبت مو ها می تواند با چسبیدن به کراتین مو از تبخیر کراتین و خشک شدن مو ها جلوگیری کند.

۵. تقویت مو ها:
گلیسیرین با حفظ رطوبت و آبرسانی به مو ها از مو در برابر شکستگی و آسیب های رایج دفاع می کند. گلیسیرین به طور کلی موجب تقویت مو و بهبود ظاهر مو می شود.

۶. از بین بردن مو خوره:
گلیسیرین با جلوگیری از خشک شدن مو و حفظ رطوبت و کراتین مو، از وز شدن مو، شکستگی مو و مو خوره جلوگیری می کند.   
 

 

فواید و عوارض گلیسیرین
فواید گلیسیرین برای پوست از کاربرد های شایع گلیسیرین می توان به شادابی پوست اشاره کرد. از گلیسیرین معمولا برای رسیدگی به پوست و مو استفاده می شود. این ماده به حفظ رطوبت پوست و مو کمک زیادی می کند. از مهمترین فواید گلیسیرین برای پوست می توان به پیشگیری از بوجود آمدن چین و چروک اشاره کرد. استفاده از گلیسیرین برای پوست می تواند به نرم شدن و لطافت پوست شما کمک کند. همچنین گلیسیرین خواصی همچون، از بین بردن شوره، افزایش ضخامت مو و ... اشاره کرد.
۱- دفاع پوستی را تقویت می کند.
۲- لایه نازک خارجی پوست یا اپیدرم را مرطوب می کند.
۳- روند بهبود زخم را تسریع می کند.
۴- از پوست در برابر عوامل تحریک کننده محافظت می کند.
۵- اثر ضد میکروبی دارد.
۶- پوست را در شرایطی مانند درماتیت آتوپیک بهبود می بخشد.

عوارض جانبی بالقوه گلیسیرین
اگرچه گلیسیرین عوارض جانبی جدی شناخته شده ای ندارد، اما همیشه ممکن است واکنشی نامطلوب نسبت به هر ماده شیمیایی بوجود آید. گلیسیرین می تواند علائم و نشانه های یک واکنش آلرژیک را ایجاد کند، بنابراین همیشه قبل از استفاده از یک محصول حاوی مشتقات گلیسیرین، انجام تست پَچ پوست بسیار مهم است. درماتیت تماسی، ناشی از تماس مستقیم پوست با یک ماده شیمیایی خاص است. علائم درماتیت تماسی ممکن است شامل موارد زیر باشد:
۱- سوزش پوست
۲- بثورات یا ضایعه پوستی (که ممکن است چند روز یا چند هفته طول بکشد تا بهبود یابد)
۳- التهاب
۴- آنژیوادم (تورم در لایه های عمیق پوست)
۵- خارش
۶- سرخ شدن پوست
اگر بعد از استفاده از یک محصول پوستی حاوی مشتقات گلیسیرین، هر نوع بثورات پوستی، قرمزی پوست یا خارش دارید، استفاده از آن را بلافاصله قطع کنید. اگر بثورات از بین نرفت، حتماً با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

سایر عوارض جانبی گلیسیرین​

از دیگر عوارض جانبی گلیسیرین ممکن است دهیدراسیون یا کم آبی پوست باشد. گلیسیرین به عنوان یک ماده مرطوب کننده، آب را از نزدیکترین منبع می گیرد. به خصوص در شرایط رطوبت کم، نزدیک ترین منبع آب سطح پایین تر پوست شما است. این موضوع می تواند باعث کمبود آب در پوست شود.
کم آبی شدید پوست می تواند منجر به تاول شود.
به همین دلیل، بهتر است قبل از استفاده از گلیسیرین خالص روی صورت و پوست، آن را رقیق کنید. برخی از کارشناسان محصولات طبیعی استفاده از گلاب برای رقیق سازی گلیسیرین را توصیه می کنند، زیرا گلاب به عنوان آبرسان طبیعی به پوست شناخته شده است. مطالعه ای در سال ۲۰۱۱ نشان داد که استفاده از گلاب، اثرات آنتی اکسیدانی دارد و به بهبود عملکرد دفاع پوستی گلیسیرین، تا ۲۴ ساعت پس از استفاده کمک می کند.

مطالعه اثرات جانبی گلیسیرین
در یک مطالعه تصادفی و دوسوکور، شرکت کنندگان مبتلا به درماتیت آتوپیک به مدت ۳۰ روز با یکی از سه روش درمانی مختلف تحت درمان قرار گرفتند:
۱- یک کرم مرطوب کننده با ۲۰٪ گلیسیرین
۲- یک کرم مرطوب کننده بدون گلیسیرین (دارونما)
۳- کرم پوست با ۴٪ اوره و ۴٪ کلرید سدیم
نتایج مطالعه نشان داد، واکنش های نامطلوب پوستی در بین شرکت کنندگانی که از کرم مرطوب کننده حاوی گلیسیرین استفاده کرده اند، در مقایسه با کرم فاقد گلیسیرین (دارونما) یا کرم اوره و کلرید سدیم، به طور قابل توجهی کمتر است.

همانطور که اطلاع دارید گلیسیرین برای پوست و مو می تواند معجزه آسا باشد. این ماده می تواند جانی تازه به پوست و مو شما ببخشد در مقاله ای که در وبسایت Healthline به سه خاصیت اصلی گلیسیرین برای پوست اشاره شده است که عبارتند از:
۱. افزایش رطوبت پوست
۲. ضد میکروب بودن 
۳. ترمیم پوست و ترمیم زخم ها

گلیسیرین با خاصیت حفظ رطوبت پوست می تواند به پوست کمک کند تا با حفظ رطوبت از خشک شدن پوست جلوگیری کند و با حفظ رطوبت پوست از خشک شدن پوست و با طراوت شدن پوست می گردد. گلیسیرین علاوه بر حفظ رطوبت و طراوت بخشی به پوست موجب دارای ویژگی ضد میکروبی می باشد که از پوست در برابر میکروارگانیسم های مضر دفاع می کند و به نوعی محافظ پوست شما می باشد. یکی دیگر از ویژگی هایی که استفاده از گلیسیرین را برای پوست واجب می کند.  خاصیت ترمیم زخم های پوست می باشد این ماده می تواند با کمک به سلول های سطحی پوست به تسریع روند بهبود زخم کمک کند.

 


ایمنی و اثربخشی گلیسیرین

ایمنی

گلیسیرین توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ماده ای بی خطر تلقی می شود و ویژگی های آن شامل موارد زیر است:
۱- غیر سمی
۲- هضم آسان (در صورت مصرف داخلی)
۳- مزه دلپذیر
۴- بدون بو اثربخشی طبق یک مطالعه در سال ۲۰۱۶، گلیسیرین در مقایسه با انواع مرطوب کننده ها، موثرترین ماده مرطوب کننده است، از جمله: ۱- اسیدهای هیدروکسی آلفا، مانند اسید لاکتیک و اسید گلیکولیک
۲- اسید هیالورونیک
۳- پروپیلن گلیکول و بوتیلن گلیکول                                                                                                                 
۴- سوربیتول
۵- اوره

کلام آخر​
اگرچه گلیسیرین برای اکثر افراد ایمن و مناسب در نظر گرفته می شود، اما باید در نظر داشته باشید که پوست و بدن افراد متفاوت است. آنچه برای یک شخص خوب کار می کند همیشه برای شخص دیگری موثر نیست. همچنین، همیشه این خطر وجود دارد که هر نوع محصول مراقبت از پوست، عوارض جانبی ایجاد کند (مانند واکنش آلرژیک). همیشه هنگام استفاده از گلیسیرین (یا سایر محصولات مراقبت از پوست) دستورالعمل های روی برچسب آن را با دقت بخوانید و دنبال کنید. اگر برای خرید گلیسیرین صنعتی یا طبیعی دو به شک هستید که از کجا تهیه کنید می توانید با اطمینان کامل سفارش خود را در شرکت پدیدآورندگان ثبت نمایید و در کوتاه ترین زمان درب منزل تحویل بگیرید. شرکت پدیدآورندگان با بیش از ۱۰ سال تجربه انواع مواد شیمیایی را با بهترین کیفیت برای شما عزیزان تولید و برای عرضه قرار داده است. برای ثبت سفارش می توانید با ما در تماس باشید.

مشخصات

نظرات

5/5 0 0 0

ویدئو ها

کاتالوگ

محصولات مرتبط
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید چیست؟ ساختار کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید مخلوطی از دی اتانول آمیدهای اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از ۴۸.۲٪ اسید لوریک، ۱۸٪ اسید میریستیک، ۸.۵٪ اسید پالمیتیک، ۸٪ اسید کاپریلیک، ۷٪ اسید کاپریک، ۶٪ اسید اولئیک، ۲.۳٪ اسید استئاریک و ۲٪ لینولئیک اسید تشکیل شده است. کوکامید DEA یک سورفاکتانت است که از تغییر شیمیایی ترکیب شیمیایی برخی اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. نتیجه این تغییر شیمیایی یک مایع چسبناک و کهربایی رنگ است که به عنوان ماده کف کننده و امولسیون کننده در محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبت شخصی استفاده می شود. شما میتوانید برای خرید این محصول از مجموعه پدید آورندگان جم بر روی لنیک زیر کلیک نمایید.

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

اتیلن دی آمین تترا استیک اسید

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین بنزاجم

کوکامیدو پروپیل هیدروکسی سولتین یک سورفکتانت آمفوتری است که به عنوان سورفکتانت نوع دوم می‌تواند در تقویت خاصیت کف سازی و غلظت دهندگی در محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده بسیار ملایم است و می توان از آن برای تولید شامپو، مرطوب کننده، صابون، شوینده، پاک کننده های چند منظوره سطوح استفاده کرد.

کوکونات دی اتانول آمید

کوکونات دی اتانول آمید

سویا فتی اسید دی اتانول آمید 

سویا فتی اسید دی اتانول آمید سویا فتی اسید دی اتانول آمید با نام مصطلح Fatty acid-diethanolamine condensate از جمله ترکیبات شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه مصرفی در صنایع مختلف به کار می رود.

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد.

انیدرید مالئیک

انیدرید مالئیک یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C۲H۲ (CO) ۲O است که به صورت صنعتی در مقیاس وسیع برای کاربردهایی در زمینه ساخت درپوش ها و پلیمرها به کار می رود.

الکیل بنزن سولفونیک اسید

الکیل بنزن سولفونیک اسید یک دسته از سورفاکتانت های آنیونی هستند که از یک گروه سولفونات آب دوست و یک گروه آلکیل بنزن آبگریز تشکیل شده است.

اتیلن گلیکول مونواستارات

اتیلن گلیکول مونو استئارت یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۲۰H۴۰O۳ است که غالبا در صنایع تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی به کار می رود.

اسید استئاریک

اسید استئاریک یک اسید چرب است که از ۱۷ کربن در یک زنجیره خطی به علاوه یک گروه اسید کربوکسیلیک تشکیل شده است که در یک انتها یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر یک گروه متیل دارند.

دی متیل آمینوپروپیل آمین

دی متیل آمینوپروپیل آمین (DMAPA) مایعی بی رنگ تا زرد رنگ است و بویی شبیه به آمین دارد. این ماده به راحتی در آب و سایر مایعات ارگانیک قابل حل است و کاربردهای بسیار زیادی دارد.

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین (گاهی ایزوتیازولون) یک ترکیب شیمیایی هتروسیکلیک با فرمول شیمیایی C۳H۳NOS است که در مقایسه با بسیاری از هتروسیکل ها، ترکیب ساده ای دارد و کشف آن نسبتاً همین اواخر رخ داده است. گزارش هایی در مورد این ماده برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ منتشر شده اند.

گلیسیرین

گلیسیرین ترکیب الکلی قندی می باشد که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت پدید آورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی از جمله گلیسیرین می باشد. شرکت پدیدآورندگان جم بزرگترین تولید کننده انواع مواد اولیه و فینیش آرایشی در کشور می باشد. شرکت پدیدآورندگان با هدف کمک به تولید ملی انواع مواد اولیه شیمیایی شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی، شوینده ها و ... را تولید و عرضه می کند. تمامی محصولات ارائه شده توسط شرکت پدیدآورندگان با توجه به جدید ترین نوآوری های انجام شده در ساختار شیمیایی این مواد تولید و عرضه می شوند. یکی از محصولات این شرکت که امروزه به بررسی ویژگی ها، کاربرد ها و تاریخچه آن می پردازیم، گلیسرین یا گلیسیرول می باشد که از لحاظ شیمیایی مایعی محلول در آب با ویژگی هایی از جمله، بی بویی، شفاف و چسبناک بودن می باشد. شما می توانید برای خرید گلیسیرین با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

اسید سیتریک

اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در مرکبات است که اغلب برای دادن طعم ترش و اسیدی به مواد غذایی و نوشیدنی ها اضافه می شود.

سدیم لوریل اتر سولفات

سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند. شرکت پدیدآورندگان جم تولید کننده انواع مواد شیمیایی، تولید کننده و عرضه کننده سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپن با درصد خلوص متفاوت می باشد. سدیم لوریل اتر سولفات ۶۰٪ نیز یک سورفکتانت آنیونی حاوی اتانول است که به شکل مایع شفاف در دمای اتاق دیده می شود. این محصول خاصیت فوق‌العاده‌ای برای ایجاد کف، مرطوب کنندگی و ضدعفونی کننده دارد. به همین علت می‌توان از آن برای تولید مایع ظرفشویی، شوینده های لباس و مواد شوینده مورد استفاده در کارواش ها برای شستشوی انواع ماشین و کامیون استفاده کرد. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: تگزاپون، سدیم لوریل اتر سولفات، سدیم لورت سولفات سدیم لوریل اتر سولفات دارای فرمول شیمیایی متغیر میباشد. شما می توانید برای خرید تگزاپون یا خرید سدیم لوریل اتر سولفات با ما تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید یا به فروشگاه پدیدآورندگان مراجعه نمایید.

اسید فسفریک

اسید فسفریک از جمله پرمصرف ترین اسیدهایی است که اغلب به نوشابه های گازدار اضافه می شود و یا در تهیه کود فسفات، تصفیه پس آب ها و خوراک دام به کار می رود.

استرکوات

استر کوات مایعی غلیظ به رنگ زرد روشن و شفاف و جزو ترکیبات آمونیوم چهارتایی است که می تواند در محصولات مختلف خاصیت نرم کنندگی، خوشبوکنندگی و مرطوب کنندگی داشته باشد.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید. بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.

بنزالکونیوم کلراید

بنزالکونیوم کلراید (BKC)، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد. بنزالکونیوم کلراید برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ توسط Gerhard Domagk کشف شد و در بازار با نام chlorides zephiran به عنوان ضدعفونی کننده قوی عرضه شد. اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند. از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از: Zephiral،Zephiran chloride ، Osvan ، Paralkan ، Germitol ، Germici، Enuclen ،Drapolex ،Drapolene ، Cequartyl ، Benzalkonium A ، Benirol ، Bayclean ، Ammonyx. این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است : • بایوساید • سورفکتانت کاتیونی • و بعنوان یک عامل انتقال فاز

کوکامیدو پروپیل بتائین

کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یا روغن کوپرا، یک روغن خوراکی است که از هسته یا گوشت میوه نارگیل های بالغ برداشت شده از کف نارگیل (Cocos nucifera) استخراج می شود و کاربرد های مختلفی دارد. به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده، اکسید آن در برابر پوسیدگی مقاوم است و تا شش ماه در دمای ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۵ درجه فارنهایت) بدون خراب شدن دوام می آورد. از روغن نارگیل برای تهیه مواد آرایشی-بهداشتی و به عنوان یک ماده خوراکی استفاده می شود. روغن نارگیل نسبت به سایر روغن ها پایدارتر است و در دمای ۲۲تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می شود. از طرفی در مقایسه با سایر روغن های سرخ کردنی دمای لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه بیشتر است، در نتیجه حتی در حرارت بالا نیز نمی سوزد و دود نمی کند. شما می توانید برای خرید روغن نارگیل با مجموعه پدیدآورندگان تماس حاصل فرمایید و سفارش خود را ثبت کنید.

ریتاردر

ریتاردر کاربرد جهت مصارف نساجی ترکیب ترکیبات آمونیوم چهارتایی مکانیسم اثر این محلـــول با توجــه به خــواص شیمیایی سطح فعــال کاتیــونی قادر اســت تا جهت اشغــال مناطـــق آنیونی با رنگزایی کاتیونی مورد مصــرف رقابت نمــاید و در مراحل بعدی و با افزایش دما، برخــی از پیوندهای کاتیونی ریتاردر با الیاف ، شکــسته شده و ضمن تامین مــکان های اتصال جدید بـرای ماده رنگزای کاتیونی ، باعث کنترل سرعت جذب و کاملتر شدن رنگــرزی الیـاف و در نتیجه یکنواختی رنگ می گردد. 

نام محصول 6000 PAJ