پدیدآورندگان جم > معرفی محصولات
دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات | پدید آورندگان جم

اطلاعات دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک عامل تمیز کننده و پاک کننده ملایم است که می‌توان از آن در تولید شامپو، صابون‌، شامپوی بچه، کف سازها، محصولات شوینده، کرم ها و لوسیون ها استفاده کرد. به علاوه از این ماده شیمیایی که از نوع سورفکتانت است، برای ساخت لاتکس ها نیز استفاده می شود. دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با نام انگلیسیDISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE شناخته می‌شود.
دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است. بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید. از تماس مستقیم این ماده شیمیایی با چشم‌ها و پوست نیز باید جلوگیری شود و در صورت تماس به سرعت چشم‌ها و دست خود را بشویید. توصیه می شود که دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را در ظروف دربسته و در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از یخ زدن آم جلوگیری کنید. در صورتی که ماده یخ زد، به آرامی آن را گرم کرده و هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام مواد به صورت همگن در آمده اند و سپس از آن استفاده کنید.
بهتر است برای مدت طولانی این ماده را در دمای بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد قرار ندهید. سولفوسوکسینات ها معمولاً تا حدودی در دماهای متغیر ناپایدار هستند و نسبت به کاهش PH و افزایش مواد غیر یونی که ویسکوزیته آن را افزایش می‌دهند، حساسند.


دیتا شیت ایمنی دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

• نکات ایمنی
دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات ممکن است موجب تحریک پوست و آسیب رسیدن به چشم شود. بنابراین هنگام کار با آن بهتر است از صورت و چشم ها محافظت کنید. در صورتی که مقداری از این ماده روی پوست ریخت حتماً با آب شستشو دهید و اگر با چشمان شما تماس پیدا کرد، به مدت چند دقیقه چشمان خود را با آب بشویید.
• پایداری و واکنش پذیری
دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در شرایط عادی مصرف، ذخیره سازی و حمل و نقل، ماده ای پایدار و غیر فعال است و هیچگونه واکنش شیمیایی خطرناکی در شرایط مصرف متداول برای این ماده گزارش نشده است. با این حال بهتر است از قرار گرفتن ماده در دمای بالاتر از ۳۰ درجه و تماس با مواد نامتعارف که حاوی اسید قوی یا عوامل اکسید کننده هستند، خودداری شود.

خرید دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات | پدید آورندگان جم

بازار فروش و کاربرد دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات

فروش دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در صنایع آرایشی و بهداشتی از جمله تولیدکنندگان شامپوی کودک، لوسیون‌ها و مایع دستشویی بازار خوبی دارد. از این ماده شیمایی به عنوان عامل کف ساز که سازگاری مناسبی با انواع شوینده های آنیونی، غیریونی و آمفوتری دارد، استفاده می شود.
خرید دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات از شرکت پدید آورندگان جم با توجه به کیفیت بسیار بالایی که دارد با استقبال بی نظیری روبرو شده و این شرکت توانسته در سال های اخیر در تامین انواع مواد شیمیایی که در صنایع تولید کننده، پاک کننده و شوینده ها مورد استفاده قرار می گیرد، موفق عمل کند. از خاصیت سورفکتانت، عامل پاک‌کنندگی ملایم و هیدرو توپ بودن دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات می‌توان برای تولید محصولات نهایی شوینده و بهداشتی استفاده کرد.

کاربرد سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات | پدید آورندگان جم

شامپوهای ملایم
صابون های ضد حساسیت دست
شامپوی بچه
کف ساز حمام
محصولات تمیز کننده و پاک کننده
کرم‌ها و لوسیون‌ها
شامپوهای بدون سولفات

پدیدآورندگان جم


در سالهای اخیر تولید محصولات بهداشتی بدون سولفات از جمله شامپوهای بدون سولفات به علت ایجاد حساسیت و تحریک کمتر روی پوست و همچنین ضد ریزش مو بودن مورد استقبال قرار گرفته است. از این رو استفاده از سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در ساخت شامپو هایی با فرمولاسیون پاک کنندگی قوی اما بدون سولفات افزایش یافته است.
از دیگر کاربردهای سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات می‌توان به محصولات مراقبت از مو مانند سرم های مو، پاک کننده های پوست صورت مثل شیر پاک کن ها و همچنین ماسک های مراقبت از پوست صورت اشاره کرد.

مزایای استفاده از سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در محصولات بهداشتی
استفاده از انواع محصولات بهداشتی و آرایشی که در آنها از سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات استفاده شده هیچ گونه خطری برای پوست ندارد و موجب التهاب یا ایجاد حساسیت نمی شود. از این ماده شیمیایی می‌توان حتی در غلظت های بالاتر نیز استفاده کرد تا خاصیت تقویت کف سازی در محصولات مختلف از جمله شامپو و صابون را داشته باشد. البته تماس مستقیم محصولات بهداشتی و آرایشی حاوی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات با چشم می‌تواند موجب سوزش و تحریک آن شود که البته پس از شستشو با آب رفع خواهد شد.

جدیدترین ها

جزییات جدول

لینک

کاربرد و فروش

خواص شیمیایی:

دسته بندی: سورفکتانت ها

فعالیت،%: ۳۲

نقطه ابری شدن، سانتی گراد: ۲-

دانسیته در سانتی گراد ۲۵، g/ml: ۱.۰۳

حالت در سانتی گراد۲۵: مایع

نقطه انجماد، سانتی گراد: ۶-

نقطه ریزش، سانتی گراد: ۳-

چگالی در سانتی گراد ۲۵: ۱.۰۳

ویسکوزیته در سانتی گراد ۲۵، cps: ۲۰۰
توضیحات برای کاربرد و فروش در این قسمت نوشته شود .