معرفی محصولات اصلی

گلیسیرین

گلیسیرین ماده‌ای غیرفرار و یک محصول چند کاربردی است که به عنوان یک ماده بی بو و بی رنگ با طعم شیرین شناخته می شود. گلیسیرین در دمای محیط، مایعی شفاف است که به هر نسبتی می‌توان آن را با آب حل کرد.
از گلیسیرین می توان در ساخت محصولات آرایشی، بهداشتی و دارویی استفاده کرد. از دیگر کاربردهای گلیسیرین می‌توان به استفاده در تولید کفپوش ها، کاغذ، جوهر، لوبریکانت، پارچه، پلیمرهای یورتان و غیره اشاره کرد .
گیلسیرین یک ماده مشتق شده است که در محصولات نیتروگلیسیرین nitroglycerine ، پروپیلن گلیکول propylene glycol و اکرولین acrolein این یافت می شود .
از جمله نام های تجاری این محصول عبارتند از:
• گلیسرول (Glycerol)
• پروپان تری ال
ساختار گلیسیرین به صورت زیر است: گلیسیرین در دو نوع خوراکی و صنعتی تولید می‌شود. گلیسیرین خوراکی که معمولاً به روغن گلیسیرین مشهور شده خواص فوق‌العاده‌ای در از بین بردن آفت دهان و ضدعفونی کردن محیط دهان دارد. به همین علت است که برای ساخت دهانشویه ها نیز از این ماده استفاده می شود. از دیگر خواص مهم گلیسیرین برای بدن میتوان به از بین بردن چین و چروک های پوست، درمان اگزما و بیماری های پوستی و درمان یبوست اشاره کرد.
روغن گلیسیرین فقط جنبه خوراکی ندارد بلکه می‌توان با مالیدن آن روی ناخن ها، موها و یا پوست دست به نرمی و لطافت و همچنین تقویت آنها کمک کرد. گلیسیرین صنعتی نیز کاربردهای مختلفی در صنایع نساجی، رنگرزی، شیمی و پلیمر و تولید مواد شوینده و بهداشتی دارد. 
مقالات
مقاله ۱:
دیتا شیت ایمنی
گلیسیرین به هیچ عنوان جزوه مواد خطرناک دسته بندی نمی‌شود اما در صورت وجود آتش یا جرقه و همچنین در اثر حرارت دیدن یا اکسیده شدن مواد، امکان آتش گرفتن آن وجود دارد.
برای خاموش کردن آتش ناشی از گلیسیرین می‌توان از اسپری آب یا کف استفاده کرد اما استفاده از واترجت اصلاً توصیه نمی شود.
توصیه می شود که گلیسیرین در ظروف دربسته و در محیط خشک و خنک که تهویه مناسبی دارد، نگهداری شود. بهتر است از گرم شدن بیش از حد و یا انجماد ظروف حاوی گلیسیرین جلوگیری شود.
بازار فروش و کاربرد گلیسیرین
شرکت پدیدآورندگان جم با تولید گلیسین در حجم بالا این ماده پرکاربرد را با کمترین قیمت ممکن به صنایع دارویی، پزشکی، غذایی و بهداشتی عرضه می کند.
این محصول با ویژگی های خاص خود بازار فروش خوبی در داخل کشور و همچنین برای صادرات در خارج از کشور دارا است. در چند سال اخیر، صادر کردن گلیسیرین به کشورهای اروپایی و آسیایی از جمله چین، اندونزی، آلمان، هلند و بلژیک افزایش فروش گلیسیرین را در پی داشته است.
علت کاربرد وسیع گلیسیرین وجود سه گروه عاملی در سه موقعیت مختلف در ساختار آن است که موجب شده بتوان برای تولید محصولات متنوع زیر از آن استفاده کرد:
صنایع بهداشتی

• محصولات مراقبت از پوست و مو
• لوازم آرایشی
• انواع کرم و نرم کننده
• خمیر دندان و دهان شویه
• صابون های گلیسیرینه
صنایع غذایی
• به عنوان ماده شیرین کننده و یا حلال در نوشیدنی ها
• افزودنی برای انواع کیک و شیرینی و مربا ها
صنایع دارویی

• تولید شربت ضد سرفه
• تولید انواع ملین و شیاف
• روغن گلیسیرین
صنایع کشاورزی و دامداری

• خوراک دام و طیور
صنایع شیمیایی

• تولید چسب
• کفپوش
• تولید الکترولیت
• سوخت
• جوهر
• لوبریکانت
• ضد یخ
صنایع پلیمری

• تولید نیتروگلیسیرین
• رزین های آلکیدی
• انواع رنگ
صنایع نساجی و کاغذ سازی

• تولید پارچه و کاغذ
به عنوان مهمترین خصوصیات گلیسیرین که موجب شده در صنایع مختلف پرکاربرد باشد می توان چند مورد زیر را نام برد: خاصیت رطوبت دهی و نرم کنندگی گلیسیرین موجب شده که این ماده شیمیایی بر پایه الکل جز اصلی و ثابت محصولات آرایشی و بهداشتی شود.
گلیسیرین را می‌توان به عنوان یک مرطوب کننده پوست به طور مستقیم مورد استفاده قرار داد چون هیچ گونه تحریک و حساسیتی روی پوست ایجاد نمی کند. علاوه بر این، ظاهر پوست را شفاف و سالم نشان می‌دهد. طعم شیرین گلیسیرین این ماده شیمیایی را به یک افزودنی مناسب برای نوشیدنی ها، انواع کیک و شیرینی و میوه های فراوری شده در صنایع غذایی تبدیل کرده است. همچنین از خاصیت حجم دهندگی و روان کنندگی آن می‌توان در محصولات لبنی و کنسروی استفاده کرد. گلیسیرین خام می تواند نقطه انجماد مواد را کاهش داده و در عوض ویسکوزیته آن را افزایش دهد. به همین علت از آن برای بهبود خواص استرها استفاده می شود. همچنین کاربرد گلیسیرین موجب شده که به عنوان ضد یخ ماشین نیز مورد استفاده قرار گیرد.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

جدیدترین ها

جزییات جدول

لینک

کاربرد و فروش

خواص شیمیایی
دسته بندی: الکل ها

نقطه جوش، سانتی گراد :۲۹۰

نقطه ذوب، سانتی گراد: ۱۷.۸

نقطه اشتعال،سانتی گراد:  ۱۸

حالت در سانتی گراد :  ۲۵ 
مایع
چگالی در  ۲۵سانتی گراد: ۱.۲۶۱ g/cm۳
گلیسیرین ماده‌ای غیرفرار و یک محصول چند کاربردی است که به عنوان یک ماده بی بو و بی رنگ با طعم شیرین شناخته می شود. گلیسیرین در دمای محیط، مایعی شفاف است