معرفی محصولات اصلی

آلکیل لاکتات

آلکیل لاکتات یک ماده مرطوب کننده بسیار قوی و قوام دهنده بسیار خوب در محیط های الکلی و آبی است. همچنین اسید لاکتات یک امولسیون کننده ملایم است که مانع ایجاد حساسیت پوستی شده و خاصیت کدر بودن را در محصولات شفاف کننده کاهش داده و تاثیر بسیار کمی بر کف کنندگی محصول دارد. آلکیل لاکتات نوعی استر لاکتیک و جزو الکل های اصلی تک شاخه C۱۲-۱۳ به شمار می آید که یک نرم کننده قطبی با خواص همه کاره است و بیشتر ویژگی های خاص مشتقات اسید لاکتیک را به نمایش می گذارد.
به دلیل حلالیت آن در اکثر محیط هاو همراه با مواد مختلف مانند:
• هیدروکربن ها،
• استرها،
• سیلیکون ها،
• اتانول،
•پروپیلن گلیکول،
آلکیل لاکتات می تواند با موفقیت در بسیاری از لوازم آرایشی استفاده شود. آلکیل لاکتات در محصولات مراقبت پوستی (حفاظت از پوست) همچون دئودورانت ها، رژلب ها،روغن های بدن و حمام، ژل های مرطوب کننده و لوسیون های پس از اصلاح به کار می رود.
مقالات
مقاله۱: دیتا شیت ایمنی اقدامات لازم هنگام نشت یا ریختن آلکیل لاکتات روی زمین:
اقدامات احتیاطی شخصی:

• برای پاکسازی آلکیل لاکتات از روی زمین از وسایل حفاظت شخصی استفاده کنید. موارد احتیاط
• از نفوذ آن به زیر خاک جلوگیری کنید.
• اجازه ندهید محصول وارد فاضلاب شود.
• زمانی که در حال تمیز کردن کف زمین و اشیا آلوده هستید، مقررات زیست محیطی را رعایت کنید.
• در صورت عدم کنترل و ورود این محصول به فاضلاب، مقامات محلی را مطلع سازید.
مشکلات سلامتی به وجود امده در رابطه آلکیل لاکتات :

- در صورت تماس با چشم، بلافاصله با آب فراوان بشویید. حداقل به مدت ۱۵ دقیقه بلافاصله چشم ها را با آب فراوان بشویید و در صورت ادامه ناراحتی به دنبال مشاوره پزشکی باشید.
- پس از تماس با پوست، بلافاصله آن را با آب فراوان بشویید.
- در صورت استشمام بخارات ناشی از آلکیل لاکتات فرد را به هوای آزاد ببرید.
- از لباس های محافظتی مناسب، دستکش و محافظ چشم / صورت استفاده کنید.
- در صورت بلعیدن، به زور استفراغ نکنید و برای درمان به نزدیکترین مرکز پزشکی منتقل شوید.
- دهان را با آب فراوان بشویید. لباسهای آلوده را بردارید و قبل از استفاده مجدد خوب بشویید.
تدابیر ضروری

کارکنان درگیر پاکسازی باید از لباس محافظ کامل استفاده کنند. همه اقلام غیر ضروری را برای از بین بردن تمام منابع قابل اشتعال از محیط تخلیه کنید. در صورت امکان، نشت را متوقف کنید. تهویه هوا را افزایش دهید.
اقدامات اطفا حریق:
- از وسایل مناسب با توجه به شرایط محیطی برای مهار آتش استفاده کنید.
- از فشار آب ثابت استفاده نکنید زیرا ممکن است اتش را پخش کند.
- مراقب باشید هنگام اطفا حریق، آب آلوده وارد فاضلاب نشود.
روش های حمل و نگهداری ظروف حاوی آلکیل لاکتات

توصیه شخصی: از تجهیزات حفاظت شخصی ایمن استفاده کنید. سیگار کشیدن، غذا خوردن ونوشیدن در منطقه استفاده از این ماده ممنوع است.
نگهداری و ذخیره سازی آلکیل لاکتات

* ظرف نگهداری: ظرف دربسته را در مکانی خشک و با تهویه خوب نگه دارید.
* مواد مناسب بسته بندی: ظروف استیل یا پلاستیکی
* شرایط استاندارد نگهداری: ظروف حاوی آلکیل لاکتات را در برابر رطوبت و منابع گرما محافظت کنید.
بازار فروش و کاربرد آلکیل لاکتات
آلکیل لاکتات یک نرم کننده قطبی همه کاره و مناسب برای هر دو فرمول های تمیز کردن شخصی و مراقبت از پوست است. این استر برخی از فعالیتهای عجیب مشتقات اسید لاکتیک را به نمایش می گذارد.
اثر کراتولیتیک مرطوب کننده و ملایمی دارد، و بنابراین مناسب برای محصولات مراقبت از پوست برای انواع مختلف پوست، از خشک تا چرب است. همچنین ضخیم شدن و خواص ضد تحریک آن می تواند آن را به ماده ای برای استفاده در محصولات مراقبت شخصی مختلف، از جمله موادی برای پوستهای ظریف و آتوپیک تبدیل کند.
علاوه بر این، آلکیل لاکتات باعث کاهش بوی بد بدن می شود، لذا از این ماده به مقدار معمول در ضدعرق ها و دئودورانت ها استفاده می شود. همچنین آلکیل لاکتات به عنوان ماده مرطوب کننده و پخش کننده در آرایش استفاده می شود. شرکت پدیدآورندگان جم به عنوان یکی از شرکت های بازرگانی معتبر در حوزه تامین و تهیه مواد شیمیایی اولیه، اقدام به تولید آلکیل لاکتات به صورت عمده کرده تا این ماده پرکاربرد را با قیمت مناسب در اختیار تولید کنندگان داخلی قرار دهد.
برخی از کاربردهای اسید الکیل لاکتات به شرح ذیل است:
تولید مواد آرایشی

به دلیل خاصیت نرم کنندگی و ضد حساسیت پوستی بودن آلکیل لاکتات، از این محصول در تولید انواع کرم های روشن کنده پوست، رژ لب و کرم های نرم کننده استفاده می شود. همچنین از این ماده برای پخش کردن مواد آرایشی استفاده می شود. تولید مواد شوینده
از الکیل لاکتات برای تولید انواع شاپو و مواد شوینده شخصی و ژل اصلاح صورت استفاده می شود.
تولید انواع مام و اسپری ضد عرق
به دلیل خاصیت ضد تعریق الکیل لاکتات، از این ماده در تولید انواع مام و اسپری های ضد عرق استفاده می شود.

توضیحات برای عکس ثبت نشده

جدیدترین ها

جزییات جدول

لینک

کاربرد و فروش

خواص شیمیایی:

نام شیمیایی:
آلکیل لاکتات

فرمول شیمیایی:
C۱۵-۱۸H۲۹-۳۵O۳

نوع اسید:
استرهای پروپانوئیک اسید، ۲-هیدروکسی-، C۱۲-۱۳-آلکیل

شکل ظاهری:
مایع بی رنگ و شفاف

نقطه ذوب:
ca. -۲۰ سانتی گراد; ۱.۰۱۳ hPa

نقطه جوش:
> ۲۵۰ سانتی گراد ۱.۰۱۳ hPa

حلالیت در آب:
۲۰ سانتی گراد; ۱.۰۱۳ hPa

چگالی:
۰.۹۲۳ gr/cm۳

ضریب شکست در ۲۰ درجه سانتیگراد:
۱.۴۴۵

توضیحات برای کاربرد و فروش در این قسمت نوشته شود .