۰
توضیحات برای عکس ثبت نشده
توضیحات برای عکس ثبت نشده
توضیحات برای عکس ثبت نشده
توضیحات برای عکس ثبت نشده
توضیحات برای عکس ثبت نشده
توضیحات برای عکس ثبت نشده
توضیحات برای عکس ثبت نشده
توضیحات برای عکس ثبت نشده

سدیم لوریل اتر سولفات
سدیم لوریل اتر سولفات ۲۹٪ یک سورفکتانت آنیونی است که می‌تواند در مقابل انجماد، پایداری مناسبی داشته باشد و از لحاظ مکانیکی نیز کاملاً پایدار است. به همین علت در صنایع ساخت لاتکس کاربرد فراوانی دارد. این ماده شیمیایی که نوعی امولسیفایر به شمار می آید می تواند در پلیمریزاسیون امولسیونی کاربرد داشته باشند.

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید، نوعی آمید چرب اصلاح شده است که خاصیت دترجنتی فوق‌العاده‌ای دارد و می‌تواند به عنوان تغلیظ کننده برای کنترل ایجاد کف و مرطوب کنندگی در محصولات مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

کوکامید پروپیل بتائین
کوکامید پروپیل بتائین از استرهای کوکو متیل مشتق می‌شود و به عنوان یک سورفکتانت آمفوتری ملایم که دارای خاصیت ایجاد کف و تغلیظ کنندگی است در بسیاری از شوینده ها و پاک کننده های خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

آینده به کسانی تعلق دارد که زیبایی رویاهایشان را باور دارند.

آینده به کسانی تعلق دارد که زیبایی رویاهایشان را باور دارند.

در شرکت پدیدآورندگان جم، ما با نوآوری در شیمی با جهان ارتباط برقرار می کنیم. همانطور که توانایی ها و ظرفیت های خود را گسترش می دهیم، متعهد به توسعه روش های جدیدتر و بهتر برای همکاری با مشتریان خود هستیم. این همکاری پیشرفته، مشتریان ما را قادر به رشد می کند و اطمینان داریم که ما هم در کنار آنها رشد خواهیم کرد."

جوایز برنده شده

تجهیزات ما

موارد کامل

تخصص میدانی

صنایع آرایشی

صنایع پتروشیمی

صنایع بهداشتی

صنایع شیمیایی

این ماده یک نمک آلی است که بعنوان یک ترکیب آمونیوم ۴تایی طبقه بندی می شود و دارای ۳ دسته کاربرد اصلی است :
• بایوساید
• سورفکتانت کاتیونی
• و بعنوان یک عامل انتقال فاز

اولین محصول حاوی بنزالکونیوم کلراید در سال ۱۹۴۷ در آژانس حفاظت از محیط زیست در ایالات متحده به ثبت رسید. از آن زمان به بعد، این ماده در انواع مختلفی از محصولات مورد استفاده قرار می گیرند که طیف گسترده ای از محصولات خانگی، کشاورزی، صنعتی و درمانی را شامل می شوند.

کاربرد بنزالکونیوم کلراید
بنزالکونیوم کلراید (BAC)،، مایع غلیظ بی رنگی است که به دلیل خاصیت ضد میکروبی که در برابر طیف گسترده ای از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها دارد، کاربردهای گسترده ای دارد.

مواد شیمیایی پدیدآورندگان جم

مواد شیمیایی پدیدآورندگان جم

مزایای استفاده از سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در محصولات بهداشتی
استفاده از انواع محصولات بهداشتی و آرایشی که در آنها از سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات استفاده شده هیچ گونه خطری برای پوست ندارد و موجب التهاب یا ایجاد حساسیت نمی شود. از این ماده شیمیایی می‌توان حتی در غلظت های بالاتر نیز استفاده کرد تا خاصیت تقویت کف سازی در محصولات مختلف از جمله شامپو و صابون را داشته باشد.

فروش دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات در صنایع آرایشی و بهداشتی از جمله تولیدکنندگان شامپوی کودک، لوسیون‌ها و مایع دستشویی بازار خوبی دارد. از این ماده شیمایی به عنوان عامل کف ساز که سازگاری مناسبی با انواع شوینده های آنیونی، غیریونی و آمفوتری دارد، استفاده می شود.

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک ماده تجزیه پذیر بیولوژیکی است.
بهتر است برای ذخیره‌سازی این ماده شیمیایی احتیاط لازم را به عمل آورید و برای کار با آن از دستکش استفاده کنید.

پس می توان اینگونه بیان کرد تمام محتویات متنی و تصویری که یک سایت را تشکیل می دهند می بایست این استانداردها را به خوبی رعایت نمایند و به قول معروف "بهینه" باشند تا در نتایج جستجو